Killer Bug

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Foxi to se ondaK zove "Q(r)cheena bug" :)
main.php

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ima logike...
Mada neznam ukoliko dodelim to ime sta ce prvo da ripne.... 8) 8) 8)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
od kučine ili kudelje su dobre muve, gamarusi, caddis larve itd...killer bug je samo jedan ;) :D, siva vuna i bakrena žica, ostalo su verzije...ja imam iste kao sto je i sam original samo da je otežano olovnom žicom. Naravno i dalje se ko mutav držim stare škole i imam po kojega pravoga originala...to je nešto više od same realne potrebe, to je gušt  :lol:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
sebastian je napisao(la):
od kučine ili kudelje su dobre muve, gamarusi, caddis larve itd...killer bug je samo jedan ;) :D, siva vuna i bakrena žica, ostalo su verzije...
Slažem se Seb sa tobom, original je jedan i zna se kako se i od čega pravi. Mogu da postoje neke varijacije ali to je to. I mislim da se toga treba držati kod vezivanja muva. Možeš jedan materijal da zameniš drugim ili nečim sličnim, ali ako staviš nešto 5-o to je onda druga muva.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo jedan zanimljiv link pa koga zanima neka malo pregleda...malo o materijalima među kojima se spominje i famozni "čedvik 477" a dodiruje se i ove super jednostavne i extremno lovne imitacije.

http://classicflyrodforum.com/topic/16989/t/Material-Test.html

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Cim su sve svi zainteresovali za ovu muvu jedno je sigurno,da vredi!Smotao sam i ja jednog killera za pocetek a posle cu da se pozabavim nijansama tj. da mesam malo ovu moju vunicu da bih dobio boju sto priblizniju originalu.

Prilozi

• S7300540.JPG
    S7300540.JPG
    63,9 KB · Pregleda: 275

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala,nadam se da ce i pastrmke deliti tvoje misljenje  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo ih u raznim velicinama UBICE PEGAVICE.. :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Prilozi

• Killerii.jpg
    Killerii.jpg
    186,7 KB · Pregleda: 263

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@crni, to je to! Odlican "killer bug".  Cak je i boja sasvim ok. Kako budeš lovio ribe bit če sve lovniji i lovniji. U kutiji češ večinom posezati za tog killer buga sa kojim si več mnogo lovio...ok, da ne dramatiziram i da previše ne mistificiram "Killer Bug" imitaciju. Verujem da če ti se jako dopasti. Samo je lepo pusti da je nosi vodeni tok i da je što bliže dnu (uglavnom ili više manje). Inače sam s njom lovio u skoro svim slojevima vode. Uglavnom treba ciljati dno. Pastrmke, lipljeni, klenovi... :yeswink: Još jednom, stvarno si ga odlično navezao, podudario si glavu i jasno naznačio početak i kraj kučice tulara. Odličan. Ako si kapnuo i malo super lepkau vodi če to doči do potpunog izražaja. Tako se stvara odličan efekt.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala Seb.Jesam stavio sam kap super lepka kod glave i pustio da ga vunica sama upije.Malo asm ga otezao ispod olovom zicom jer imam nameru da precesljavam i malo dublja i brza mesta.U svakom slucaju hvala na savetu,uradicu jos nekoliko sa razlicitim otezanjima  :tbumb:

Vrh Dno