Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Joooj Ivane brate kolike sam komade vidio na ovoj vodi i prošle a i ove sezone, sve 50+ ali su jednostavno nedodirljivi, čak i da pokaže interes za muhu manji mu neće dozvoliti, a obično su u grupi sa 5-7 manjih komada i onda jbga mogu samo ovakve da lovim. Nemoj me pogrešno shvatiti nisam nezadovoljan, super su ovi, borbeni i sve to, ali ... 50+ još nisam imao na štapu pa me eto...
Pa ne tako rano, mislim po meni ne dovoljno rano, danas sam u 05,45 bio na vodi ali se spremam da izađem još ranije. Da budem na vodi max u 4,45. Oko 04,30 se već vidi normalno i mislim da je to ok.
Ovdje je eto urađena nekakava mini brana, jer u ovo doba godine redovito padne voda toliko da se sva riba povuče u Dunav koji je nizvodno nekih 15-tak kilometara. Pa su ljudi iz sela uradili ovo mini jezerce kod niskog vodostaja da imaju gdje loviti. Ostane toliko vode da riba preživi i da ne ode sva . Mada je ovo ispod brane već u slobodnom dijelu koji je vezan Dunavom klen se i tu zadrži u velikom broju dok god ima dovoljno vode da se okrene i zapliva. E sad ga je tu milina loviti, samo ... ko zna zna a ko nezna taj ih samo plaši
Svaka čast! Ja ču probati tek u subotu na vodu. Ti si vidim uspešan u zaraživanju flyom a i ja sam uspešno zarazio jednog več debelo iskusnog mušičara mušičarenjem šarana. Danas je overio jednog blizu 20kg. Pronašao sam konačno svoju vagu i sada samu mu malo pre posudio pa da malo i izmeri ulov. A klenovi, kod mene na jezeru ovi veliki isto plahi a i kada se odluče do muve ovi mali jurnu i pokvare ti sve planove.