Jutrošnja snimka, UNCATED zato je malo poduži 10 min, a kome je dosadno nek preskoči koji kadar, od trenutka kad sam izašao iz auta do kraja drila i puštanja (bacanje) ribe u vodu

mrzilo me penjati se do mosta jer jedino tamo mogu normalno prići vodi zbog strme obale, jes da nisam baš neki filmadžija- daleko od toga

Isprobavao sam novu kamericu u naočalama pa nisam još navikao da držim kadar al eto vidi se i mjesto gdje lovim, i kako lovim i kako me trska zajebava dok vadim ribu a stojim na kosini obale kao koza...
Da vas ne zbuni datum, jutros još nisam znao podesiti kameru tj. datum u njoj pa je ostao tvornički, u toku dana sam nešto čačkao možda i proradi normalno u slijedećoj snimci.
Inače jutroske sam imao baš finih ribica, konačni skor je 4 + dva fulanja (iščupao sam macanu bambulu iz usta 2x) otprilike su tu negdje, ista generacija, mada sam im u bllizini snimio i tatu koji je dva puta veći ali je njega isuviše zanimalo samo to kako se popeti uz brzak a ne bambula. Nakon nekih 5 pokušaja i gubljenja 2 bambule na kamenju odustao sam od tog "tate" i ostavio ga za drugu zgodu. Proveo sam jedno krasno ljetno jutro, a i klenovi dalje plivaju Karašicom.
Vuk sit i koze na broju.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oWqVJ_SxQmQ&feature=youtu.be[/youtube]