maxfly je napisao(la):P.S . Volio bih kad bi Simpson H dao svoje mišljenje jer smatram da se čovjek dobro razumije u te stvari.
Iskreno meni se više svidja Guideline ali kontam da je ovaj Vision zbog njegove redovne cijene malo kvalitetniji.sasats je napisao(la):u sta se razume? u velike kombinezone ?
izvini simpsone ali nisam mogao da izdrzim da ne napisem
neka simpson napise sta misli ali ja da biram uzeo bi onaj Guideline![]()
Simpsone da li to znači da mi je pametnije da kupim Scierra CC6 velicina ML za 150 €?simpson H je napisao(la):Moje misljenje o potrosnom materijalu kao sto je kombinezon je mozda malo neobicno. U zivotu ga necu platiti vise od 150-200e i te price Simms i Patagonia me ne zanimaju previse. Kombinezon od 4-5-6 stotina evra ce da ti traje 10% duze i 10% bolje da dise od onog od 200e i tu to je sva razlika. A najveca razlika je sto u nekom Vision ili Scierra nisi toliki maneken kao u Simms ili Patagonia. Uz normalno odrzavanje razlike su bukvalno ovakve kako sam ti napisao iako znam da se prvi Maric nece sloziti. Licno volim da uzmem no name kombinezone u toj cenovnoj klasi i izuzetno sam zadovoljan.
Milanče je napisao(la):dobro kaže Ivke, nije ti veliki... treba i da sedneš i da čučneš kada probaš kombinezon. Knap kombinezon ćeš brže da pohabaš, problem je ako se zateže u kretanju...
P.S. I obavezno kaiš...
oholi je napisao(la):Ricma ne kaki.... kad budes u wadersu imao izlazaka kao ja u japankama javi se
Sent from my LG-D320 using Tapatalk