KOJI KOMBINEZON IZABRATI

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Samo ti slusaj Marica pa ces daleko dogurati.....glasam za L, a taj komb.koji si probao i jeste siri u plucima, takva je/sorta :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ne zezajte se, kupiš Simms G4 i ćaooooo, ma ćaoooo.....ne raspravljaj se s mene  :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Prota nije on meni malo širi nego baš dobro širi...
Jbga kad nisam zgodan :D :D
Probao sam jednu Patagoniu u M veličini i sjela mi je samo tako jedino što bih volio da je malo duža. Zato kontam da je ML idealan za mene..

P.S . Volio bih kad bi Simpson H dao svoje mišljenje jer smatram da se čovjek dobro razumije u te stvari.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
u sta se razume? u velike kombinezone ? :D
izvini simpsone ali nisam mogao da izdrzim da ne napisem  :doh:
neka simpson napise sta misli ali ja da biram uzeo bi onaj Guideline :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maxfly je napisao(la):
P.S . Volio bih kad bi Simpson H dao svoje mišljenje jer smatram da se čovjek dobro razumije u te stvari.

Moje misljenje o potrosnom materijalu kao sto je kombinezon je mozda malo neobicno. U zivotu ga necu platiti vise od 150-200e i te price Simms i Patagonia me ne zanimaju previse. Kombinezon od 4-5-6 stotina evra ce da ti traje 10% duze i 10% bolje da dise od onog od 200e  i tu to je sva razlika. A najveca razlika je sto u nekom Vision ili Scierra nisi toliki maneken kao u Simms ili Patagonia. Uz normalno odrzavanje razlike su bukvalno ovakve kako sam ti napisao iako znam da se prvi Maric nece sloziti. Licno volim da uzmem no name kombinezone u toj cenovnoj klasi i izuzetno sam zadovoljan.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
sasats je napisao(la):
u sta se razume? u velike kombinezone ? :D
izvini simpsone ali nisam mogao da izdrzim da ne napisem  :doh:
neka simpson napise sta misli ali ja da biram uzeo bi onaj Guideline :)
Iskreno meni se više svidja Guideline ali kontam da je ovaj Vision zbog njegove redovne cijene malo kvalitetniji.
A Simpsona sam spomenuo jer kontam da je puno trgovao sa tom robom pa zna da li je waders veliki ili nije i da mi preporuči koja je veličina bolja za mene...
U svakom slučaju hvala svima na odgovorima.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma ne kaki.... kad budes u wadersu imao izlazaka kao ja u japankama javi se ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
simpson H je napisao(la):
Moje misljenje o potrosnom materijalu kao sto je kombinezon je mozda malo neobicno. U zivotu ga necu platiti vise od 150-200e i te price Simms i Patagonia me ne zanimaju previse. Kombinezon od 4-5-6 stotina evra ce da ti traje 10% duze i 10% bolje da dise od onog od 200e  i tu to je sva razlika. A najveca razlika je sto u nekom Vision ili Scierra nisi toliki maneken kao u Simms ili Patagonia. Uz normalno odrzavanje razlike su bukvalno ovakve kako sam ti napisao iako znam da se prvi Maric nece sloziti. Licno volim da uzmem no name kombinezone u toj cenovnoj klasi i izuzetno sam zadovoljan.
Simpsone da li to znači da mi je pametnije da kupim Scierra CC6 velicina ML za 150 €?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nisam ekspert za kombinezone ali mislim da ti je to pametnije  :yeswink: bolje da kupis kombinezon za 150e koji ce ti sta god da mu radis trajati 4 godine umesto da das tri puta vise za sims kombinezon koji sigurno nece trajati 12 godina pod istim uslovima :nowink:
jedino ako imas visak para i hoces da se kurcis ...onda kupi sto bolju marku da budes lep na vodi  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
dobro kaže Ivke, nije ti veliki... treba i da sedneš i da čučneš kada probaš kombinezon. Knap kombinezon ćeš brže da pohabaš, problem je ako se zateže u kretanju...
P.S. I obavezno kaiš...

U balon od 3 litre uvek možeš da sipaš litru. U onaj od litre, nikada ne možeš da sipaš 3 litre. Možda ti poraste stomak u međuvremenu.  :whistle:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci ja se kurcim, ovaj ide u japankama, Bakila pustio stomacinu itd..Ovo sto Simpson prica ima logike. Ja sam meni sad za Gradac i Lim uzeo npr Traun River pantalone one nisu skupe ali su kvalitetne i za to za sta cu ih koristiti su extra. Sto se mene tice jest da posedujem G3 i mislim da je vrh ponude po kvalitetu mislim da ce ti npr Traun River ML kombinezon odraditi posao vrh jer sam ga imao i da nisam uzeo G3 opusteno bih ga nosao. Medjutim imaju samo Medium king varijantu * nemaju ML ) inseam 80-86, kukovi 106 i grudi 112cm..jeste malo veci gore al jbg.
Po meni bih 100 puta uzeo pre ovaj nego Vision ili Guideline. Cak sta vise mozda moze da se zavrsi nesto da bude ispod 200e  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
oholi je napisao(la):
Ricma ne kaki.... kad budes u wadersu imao izlazaka kao ja u japankama javi se ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Ti imas waders  :hammer: :hammer: :hammer: Oholi lepo sam coveku napisao ML idealna varijanta posto vidim da smo tu negde sa gradjom..Moj G3 je L i znam o cemu pricam a i on i gde je problem tj grudima, mada to moze da se zategne..

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maricu , ono za kurcenje je vise zajebancija . prava definicija je bacanje para. kupio si pantalone za gradac i lim gde godisnje pecas par dana i g3 za verovatno drinu koju mozda i ne posetis svake godine? ili u najboljem slucaju provedes tamo takodje par dana ....to je za moj racun bacanje para ili ti budzet dozvoljava takve egzibicije i u tom slucaju pozdravljam odluku da sebi kupis nesto lepo sto te nece materijalno ugroziti iako za mnogo jeftinije pare moze da se kupi odgovarajuca stvar i da se peca

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Moramo da otvorimo novu temu. "Drina, ove godine neostvaren san".  :D

Vrh Dno