schok je napisao(la):
predpostavljam da nema nikog ko bi obavestio ovu dvojicu,tacnije idiota i kretena da je predstava zavrsena.a kako ste zasluzeno poneli titule i izvojevali
pobedu i kako to nalazu obicaji da pobednici popiju sampanjac,ljubazno bih priupitao,da li zelite da vam ga "natocim"
ti bi da mi ga natocis?

zato ti ptico branis istopolne brakove ?? da ti na vreme kazem da ne dangubis ...nema od tog posla nista kod mene
da se drzimo mi musicarenja ,ovo je musicarski forum . ima verovatno forum i za te stvari pa ga nataci tamo

ti si mene napao prvi i poceo sa uvredama . pominjao si neki seljacizam , neku po ribolov stetnu ideologiju koju ja sirim , bespotrebno masovno ubijanje riba , kasapljenje , sad bi da nataces ...i ko zna sta sve jos .
sta si ocekivao ? da ti cutim ? ima takvih kao ti koliko hoces . kukate za mrtvim ribama , propagirate c&r a da uopste i ne idete na pecanje . ti ove godine nemas vise od tri ribolova smem u pare da se kladim da nisi nista upecao .
sve je to u redu i na sve to imas pravo ...i da kukas i da ne pecas ...ali necu da ti dozvolim da me pljujes i vredjas , da me ovde predstavljas onakvim kakav nisam . ja sam za tebe c&r musicar na deseti
evo ti jos jedan klen , vise i ja pojma nemam kada sam ga ulovio . uredno vracen u reku kao i stotine pre njega i posle njega