Kretanje prilikom pecanja

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
lovio si ti moj q...c  :D evo ti jos jedan lep klen uredno vracen prilicno preko mere. secam se ...tog dana sam ih razvalio . sigurno bar 15 ovakvih . odlican ribolov je bio . svi su i dalje zivi osim ako ih nisam ponovo upecao kada sam bio u drugom fazonu  :D toliko za veceras . odoh da spavam a ti se nerviraj , pa cemo nastaviti sutra  :tbumb:

Prilozi

• 20_resize.jpg
    20_resize.jpg
    163,4 KB · Pregleda: 254
  • 21_resize.jpg
    21_resize.jpg
    233,6 KB · Pregleda: 250
  • 22_resize.jpg
    22_resize.jpg
    247,3 KB · Pregleda: 250

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sasha,kako da mi znamo da si ih skinuo sa udice...satro pustas a glava ribe u vodi i verovatno zakacena...ja mislim da si ti ipak mesaros  :hammer: :hammer: :hammer:..stvarno si dete :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
schok je napisao(la):
jesi ti blesav ili sta si,jel ti vidis da ovaj sve i jednu ribu iskasapi,jel vidis da nema niti jednu sliku ili snimak kako ribu vraca
schok je napisao(la):
daj skloni te girice...molim te,sramota me da gledam to ,a ne da lovim...gari moj,kakve sam ja pastrmke lovio pre dvadeset i vise godina...
cekaj bre  ??? sta je sad problem? to sto hvatam male ribe ili sto ubijem i ikru ako se zakaci na udicu?
ja bre pecam sta upecam  :D bile male ili velike vece su od tvojih sto ih pecas za tastaturom  :D a da ih pustam , pustam ih i to u ogromnim kolicinama . imam toliko c&r fotografija da zablokiram forum  ;) vise imam slika zivih vracenih riba nego mrtvih u racunaru
daj i ti neku tvoju al da ne bude sa joce . negde sa slobodne vode . valjda si nekada musicario van revira i uhvatio nesto ? :'(
evo ti jos jedan klen reda velicina kao mitini bucovi sa tamisa  :tbumb:

Prilozi

• 06_resize.JPG
    06_resize.JPG
    177 KB · Pregleda: 274
  • 07_resize.JPG
    07_resize.JPG
    151,4 KB · Pregleda: 247
  • 08_resize.JPG
    08_resize.JPG
    158 KB · Pregleda: 246

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
gegula je napisao(la):
sasha,kako da mi znamo da si ih skinuo sa udice...satro pustas a glava ribe u vodi i verovatno zakacena...ja mislim da si ti ipak mesaros  :hammer: :hammer: :hammer:..stvarno si dete :hammer: :hammer: :hammer:
vecito dete , i volim sve sto vole mladi  :)
a za ribe si u pravu . gadan je kasapin taj sasats . vec je mita , pre ovog soka , upozorio javnost na njega  :yeswink: ili je u pitanju fotosop ili je sve slikano u kofi i ribe nema gde da pobegnu  :doh:

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
predpostavljam da nema nikog ko bi obavestio ovu dvojicu,tacnije idiota i kretena da je predstava zavrsena.a kako ste zasluzeno poneli titule i izvojevali
pobedu i kako to nalazu obicaji da pobednici popiju sampanjac,ljubazno bih priupitao,da li zelite da vam ga "natocim"

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ok, srackali smo dosta, vratimo se temi sada. Ne treba sada u nedogled da tupimo I provociramo se. Ako se tema malo ukenja pa neka se ali pozeljno je da se i sve ipak vrati u svoje tracnice. Ovaj forum je po meni najliberalniji ali to ne znaci da to treba zloupotrebljavati u nedogled jer iz toga moze da se uvedu promene kakve niko ne zeli. Zato radije se vratimo nazad na temu.

Ja da dodajem stogod na tu temu mislim da I ne znam sta bi novo rekao. Svoje misljenje sam izneo, malo skrenuo sa teme cisto zbog zabave ali I vracao se nazad na temu. Toliko od mene za sada u ovoj temi.  :bye:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
schok je napisao(la):
predpostavljam da nema nikog ko bi obavestio ovu dvojicu,tacnije idiota i kretena da je predstava zavrsena.a kako ste zasluzeno poneli titule i izvojevali
pobedu i kako to nalazu obicaji da pobednici popiju sampanjac,ljubazno bih priupitao,da li zelite da vam ga "natocim"
ti bi da mi ga natocis?  :eek: zato ti ptico branis istopolne brakove  ?? da ti na vreme kazem da ne dangubis ...nema od tog posla nista kod mene :nowink:
da se drzimo mi musicarenja ,ovo je musicarski forum . ima verovatno forum i za te stvari pa ga nataci tamo  ;)
ti si mene napao prvi i poceo sa uvredama . pominjao si neki seljacizam , neku po ribolov stetnu ideologiju koju ja sirim , bespotrebno masovno ubijanje riba , kasapljenje , sad bi da nataces ...i ko zna sta sve jos .
sta si ocekivao ? da ti cutim ? ima takvih kao ti koliko hoces . kukate za mrtvim ribama , propagirate c&r a da uopste i ne idete na pecanje . ti ove godine nemas vise od tri ribolova smem u pare da se kladim da nisi nista upecao .
sve je to u redu i na sve to imas pravo ...i da kukas i da ne pecas ...ali necu da ti dozvolim da me pljujes i vredjas , da me ovde predstavljas onakvim kakav nisam . ja sam za tebe c&r musicar na deseti
evo ti jos jedan klen , vise i ja pojma nemam kada sam ga ulovio . uredno vracen u reku kao i stotine pre njega i posle njega  :)

Prilozi

• 03_resize.jpg
    03_resize.jpg
    174,2 KB · Pregleda: 280
  • 04_resize.jpg
    04_resize.jpg
    167,1 KB · Pregleda: 261
  • 05_resize.jpg
    05_resize.jpg
    185,8 KB · Pregleda: 248

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sebastiane, izvini molim te . jesam preterao i izvinjavam se i administraciji i clanovima . jednostavno nisam mogao da precutim kvalifikacije koje su mi nalepljene i od koga su mi upucene . i ja sam za to da se ovo prekine i nastavi razgovor o postavljenoj temi o kojoj sam i ja izneo neki svoj stav i vidjenje

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ti decko malo pripazi na recnik i niko te ovde nije vredjao nego si ti prvi poceo....a taj kreten i idot koje spominjes su verovatno oni koji su te napravili takvog zaguljenog.....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ti si decko tesko bolestan . zadnjih 10 postova nisi nista napisao osim uvreda . necu vise sa tobom da razgovaram

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ok je momci, znam da ja zima ali da nastavimo mi sa temom iz naslova ;)

Sent from my C6603 using Tapatalk

Vrh Dno