bas sam priupitao moje iz oregona, oni idu na stilheda a I lososa na varalicu ili na plovak s centrepin masinicom. Iako vec u Oregonu imaju perfektne vode cesto se desi da odu u kanadu I ne mogu prehvaliti vodice, rengere I sve ostalo...verovatno je tog Alpovog kolegu pratio neki baksuzlok ali I to se desava....nije sve tako sjajno ko sto bi svi zeleli da je. Ja licno navijam za izlete u USA & CA zbog ponude I same slobode koja ti se nudi. Rusiia Kola Peninsula mi se isto cini kao fantasticna lokacija jedino me malo odvraca pomisao na put I transport opreme. Ne znam kako se putuje do tamo, koliko se preseda I jos dosta sitnica koje mogu da ti pokvare sav dozivljaj. U Kanadi ako letis mozes u kabinu aviona da uneses I dvorucni stap jer su vec navikli na to.... Putovanje u rusiju avionom I transport opreme...koliku imam sigurnost da ce sve da stigne I da me nece daviti carinici I policajci na granici itd. Je to je neko stereotipno razmisljanje o zaostalom policiskom sistemu rusije jer nisam nikada ni bio tamo. Poznam pa neke ruse I slovence koji cesto idu tamo. Svi mi kazu da ponekada ume put biti bas naporan I stresan
a ako idem negde na odmor takva ponuda me ne zanima
Najbolje je I najsigurnije putovati u gupi sa vodicem. Ali ni to me previse ne zanima.