Baki moj stav znas rekao sam ti preko telefona, kao sto sam I Profi rekao I Mixu, I Saletu I Emporiu, delegatu , na forumima..kad je Mix ono vece poceo da peni za Crvenim kartonom ja sam tada rekao da crveni ne dolazi u obzir da je po meni zuti I otpis ribe iz sektora plafon I to sam ponovio to mogu prisutni da potvrde I rekao sam to je moj stav vas je cetvorica pa odlucite imate dovoljno glasova da ga izbacite..svi su cutali Vlada je rekao da nismo mi ti da odlucujemo, Mix je vikao diskvalifikacija, Sale je slegao ramenima..TAKO JE BILO..onda je delegate rekao u pravu ste necemo mi ne znamo da li su pravila FIPSa dobro prepisana nek odluce klubovi I Savez..ja sam zvao Pistolica I rekao mu moj stav I rekao da slucajno ne glasa nikako drugacije..zvao sam I Mitu moze da potvrdi I rekao mu sve ovo I Mita se slozio oko otpisa ribe..cuo sam se I sa Sasast nek potvrdi I on kao I Vlada Emporio..moj stav je ostao ne promenjen tako da nije DELIMICNO MARIC..
Iskreno PROFO da su ti na stazi dali CRVENI karton ne bih ovako skakao kao magarac..al posto nisu I posto su cekali onda kod mene to ne pije vodu..al opet ne odlucujem ja ..