Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Brate tako mi I treba..ko me jebe kad sam glup pa pokusavam da ispeglam stvari..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Donekle Maric???

Sta ti nije jasno?

Rekao sam donekle Maric samo iz razloga sto nisi reagovao na vreme, tamo na licu mesta. Za mene si ispao fer i korektan, ali manje pricaj vise radi.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mariću, imaš moj veeeeeeliki  :respect1:  za svako slovo koje si napisao u vezi sa ovim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki moj stav znas rekao sam ti preko telefona, kao sto sam I Profi rekao I Mixu, I Saletu I Emporiu, delegatu , na forumima..kad je Mix ono vece poceo da peni za Crvenim kartonom ja sam tada rekao da crveni ne dolazi u obzir da je po meni zuti I otpis ribe iz sektora plafon I to sam ponovio to mogu prisutni da potvrde I rekao sam to je moj stav vas je cetvorica pa odlucite imate dovoljno glasova da ga izbacite..svi su cutali Vlada je rekao da nismo mi ti da odlucujemo, Mix je vikao diskvalifikacija, Sale je slegao ramenima..TAKO JE BILO..onda je delegate rekao u pravu ste necemo mi ne znamo da li su pravila FIPSa dobro prepisana nek odluce klubovi I Savez..ja sam zvao Pistolica I rekao mu moj stav I rekao da slucajno ne glasa nikako drugacije..zvao sam I Mitu moze da potvrdi I rekao mu sve ovo I Mita se slozio oko otpisa ribe..cuo sam se I sa Sasast nek potvrdi I on kao I Vlada Emporio..moj stav je ostao ne promenjen tako da nije DELIMICNO MARIC..
Iskreno PROFO da su ti na stazi dali CRVENI karton ne bih ovako skakao kao magarac..al posto nisu I posto su cekali onda kod mene to ne pije vodu..al opet ne odlucujem ja ..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iskreno Simpsone u 18 h me Sale Zupa zvao mene I Emporia da budemo komisija..ja zbunjen totalno..kaze mi odlucujemo o kazni..???? u soku..nit znam kako ni sta prvo mi takmicenje..da mi je ova pamet imali bi Pamflet tj elaborat napisan..rekao sam tad sto merac nije odmah zvao sudiju I sto sudija nije reagovao I rekao da vise ne pije vodu prica posle toga I tad sam rekao kaznu koje je primerena mislim svima vama..

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Mito da sam na tvom mestu ja bih se samoiskljucio sa takmicenja u ovakvim okolnostima i u ovakvoj "konkurenciji", nije to tvoj nivo i drustvo ipak. Kao i u vecini oblasti u ovoj napacenoj zemlji, najmanje se ceni znanje i umece a u hall of fame se ulazi ovakvim podmetacinama, smicalicama, ogovaranjima...
Ali ipak takva bi bila moja reakcija, znam da tvoja nece biti. Suvise volis takmicenja, toliko te poznajem.

Boki nemoj da mu dajes pogresnu ideju da uradi onako kako su drugi podlo isplanirali. Ako je on kriv, krivi su i oni koji su to precutno dopustili i zajedno moraju da snose krivicu a ne da Profa sam sebe kazni.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma kaznicemo mi profu, eto prve prilike na Gradcu...on je i organizator....Peeeeeeetre, sta velis, jel malo prase i gajba Valjevskog.....il da teram ja od Beograda sta da prezalogajimo???Mene i to odbi od Howk Spa...kuku, moja juzna pruga a drug testiss/tetris se stiso...smrc, smrc..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Testisa ti tvog vidi za sta si se ti Proto uhvatio í nisi pustao ne koliko dana cak í drzao pod jastukom a í kad si prrdao karte nisi prao ruke 10 dana da bi sto duze ostao miris istih na rukama :) pa ti se kuni ú zvezdin dres. Evo ljudi crno na belo :hammer: :hammer:

Prilozi

• image-1425750857731-V.jpeg
    image-1425750857731-V.jpeg
    38,4 KB · Pregleda: 217

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Može neko da mi odgovori na ovo pitanje:

Šta je indikator, u kontekstu zabranjene naprave na takmičenju?

Jasno je da plovak-indikator tu spada i on je zabranjen. OK.

Ali da li je fluo deo predveza indikator samo zašto što ga neko gleda? Ako nije fluo, već je recimo provodno-braon ili provodno-plav, a takođe ga gledaš da bi video udarac, da li tada više nije indikator? Znači da je bitna boja predveza? Da li to igde piše u pravilima?

Da li je bitno od čega je nešto naravljeno i koja mu je glavna svrha ili za šta sve ga mušičar koristi pored glavne svrhe? Ako mušičar gleda kraj svog fluo-žutog konca i to mu služi kao indikator udarca, da li zabranjeno koristiti konac? (A naravno da nije.) Gde je ovde granica?

Po meni, indikator je nekakva dodatna naprava na sistemu koja jedino služi za indikaciju udarca. Ne može konac ili predvez - ma koje boje bili - da se smatraju indikatorom samo zato što ih mušičar koristi za indikaciju udarca.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Goci ima gomila gluposti u pravilima, npr zasto ne pleteni predvez, iako ga npr ja ne koristim....

Vrh Dno