Sale bre pobogu, racunam pametan si covek mozes lako da skapiras o cemu ja pricam. Ja bre nisam protiv NIKOGA, ne trazim KRIVCA, kapiras? Napisao sam ti da sam protiv podmetacina, spletki, zakulisnih radnji,... Uvek iz iste kuhinje i u istoj reziji decenijama vec. Vi koji mu slepo verujete ste samo instrument u njegovim rukama, prodao bi vas odmah iz momenta prvom prilikom, pustio bi vas niz vodu onog trenutka kada bude imao interes od toga. Tako je sa kumovima uradio, zasto ne sa drugima. To je taktika koja jos uvek prolazi ovde i prolazice uvek, samo oni koji razmisljaju svojom glavom brzo shvate o cemu je rec.
Dakle kratko i jasno i jednom za uvek. Niti sam za Mitu niti sam protiv Randje ili bilo kog lika. Uvek i uvek sam protiv odvratnih dela i to osudjujem uvek i bez trunke grize savesti. Za Mitu mogu da kazem slobodno, niti je prevarant, niti mu je varanje na takmicenu u glavi, uvek je medju najboljima u bilo kojoj disciplini, cisto kao suza, bez trunke namere da bilo koga obmane. Pa bre koliko skapirah on nije ni pokusao da sakrije na sta je pecao i koliko je pecao. Dakle meni je na prvom mestu kriv amaterizam kod pisanja i prevodjenja pravilnika, na drugom mestu DELO perfidnih spletki uvek i uvek u istoj reziji, na trecem mestu svi oni zeljni drakonske kazne poput izbacivanja iz lige jer pokazuju svoju nemoc.
Sale bre pa ni na tebe se ne ljutim kad onom acter fly sa omalovazavanjem pricas o cemu se ovde pise, pa on proziva tamo na netu. Samo za razliku od njega koji ne poznaje ni mene ni Bakija a pise o nama, ja vrlo dobro poznajem sve aktere koji su svojom ili tudjom voljom ucestvovali u ovom cirkusu.
Ponavljam jos jednom, imas na mom sajtu (ne na forumu) jedan tekst uopsteno o takmicenju povodom prve lige u Srbiji odrzane u reziji MFS. Moje misljenje o takmicenija se nije promenilo niti ce. Nemam nameru da se na bilo koji nacin mesam u organizaciju takmicenja, sudjenja, lige, prvenstva Sveta i slicno. Ali nikada na forumu necu precutati ocigledne nepravde bilo gde pa i u vezi takmicenja, pogotovo kada su u pitanju ljudi koje dobro poznajem.
To sto ja bockam, inace meni jako dragog Marica, nema veze sa ozbiljnoscu. Valjda je to svima jasno, niste valjda oslepeli toliko da ne razlikujete zezanje od ozbiljne price.
Ne mogu vise da komentarisem ovde nista dok ne budem znao "presudu", previse se nerviram. Ali posle toga drzite se dobro