Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
PredragUE je napisao(la):
Kako ce profa da odrzi besplatan cas svim ljbiteljima musicarenja i takmicenja..."Gradac I i II 2015 edition".....  :hammer:

I jos ce da upa'ne u reprezentaciju.....da malo ojaca i uozbilji ekipu....ipak treba neko da zna i neki stranjski jezik, ponasanje i to....naki intelektualac.....obrazovan, vidjen sto bi rekli.... :yeswink:

Pa naravski :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pretera ga bre predraze :doh: ok je da uputis neku rec podrske ali ti ga pretera sa stekanjem  , mator si covek ne ide  :blush:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
daj bre baki  :doh: koliko mi se ne svidja javno kompromitovanje i vredjanje bilo koga na internetu toliko i vise mi je bljutavo velicanje bilo cijih moralnih osobina i kvaliteta jer lici na uvlacenje u dupe . posebno je interesantno kako se zadnjih dana utrkuju ljudi da podrze i pomenu kvalitete coveka kojeg bukvalno i ne poznaju ili su mu dva puta oci videli .
sta je bilo bilo je . liga ide dalje i milance je dobro prosao . ima tri ribe i nece da padne mnogo . realno konkurencija nije jaka i u najgoroj varijanti bice u reprezentaciji  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jebote sale na nekim forumima ti ni najmanje ne smeta uvlacenje kao i kompromitovanje i vredjanje. Odakle takvi dvostruki arsini?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dvostruka licnost Xaxaxaxa moraces da pojacas pivo Simpsone Xaxaxaxa

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
hahahahahah uvlacenje u dupe...aahahahhaha

Profu sam sreo...... da vidim...... jednom na Drini....i ne vidim razlog uvlacenja u pedu....nemam zbog cega....da naucim o musicarenju, ne znam sta bi naucio...motanju isto....takmicenje...da vidim, ne interesuje me previse..... :D

Ali zato mi je veoma interesantno kako pojedinci izvire iz neke odredjene bulje i prokomentarisu nesto, i brzo se vrate jer je frka da neko ne zauzme mesto...velika je navala..... :hammer:

Da bih se uvlacio nekome u pomenuto mesto moram da budem beskicmenjak a to nisam, treba da budem slina i da zavisim od tog nekoga pa sve ove insinuacije padaju u vodu....nego jedini razlog zbog cega sam na profinoj  strani je prosto zato sto je jedan pas ujeo a ostale hijene se prikljucile dok je zrtva sveza i jos se nije snasla....e to mene iritira jako na forumu forumima jer je svuda isto..... :doh:

Nego lepo drugari trk u red da se poklonite svako svom guruu..i kada izvirite da nesto kazete i podrzite svog domacina vodite racuna da ne bude previse, jer moze se desiti da ispadnete vani i neko zauzme vase mesto....toliko za sada....  :bye:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sasats, nešto se nisi bunio kada je Mixer vređao Mitu tamo negde, a ti dobro znaš gde. Nemoj mi glumiš finjaka ...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Izgleda da svi mi gresimo.
posetak treba da glasi:
doticnu osobu sam upoznao pre nekoliko godina i odmah sam video da je to covek koji ne preza od bilo cega,krade,vara,gazi gde je to zabranjeno itd. O njemu kao coveku i komunisti nemam nikakvo misljene i smatram da se on kao takav mora odstraniti iz saveza komunista jer takvim ponasanjem kvari ostale.
Takodje smatram i da je on jeda persona koja ne zasluzuje da se o njemu prica i pise.

E ovako  se pise i pljuje,
Al Miti pod prozor

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Xaxaxaxa Xaxaxaxa... dobar..
z

moram da te kritikjjem. Sta se  bre dopisujes sa selektorom ,teraj tto u pm. Nek sad odrzi o ecanje na 12 strana sto je kenjao i kraj.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mene samo muči, dal on stvarno veruje u to što piše ili se zeza? Ako se ne zeza, onda mu je mnooooogo dobro  :hammer: 

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Alooo bre samo 50 pregleda oglasa gde trazim cekrk....

A ovde ne gasite pricajuci u prazno.... :bleh:

Nego ajde da mi nadjemo orvis battenkill LA II...jbt bolje da sam ovde postavio oglas...moze i da se nadje prirubnica od fice koliko vas je na jednom mestu..... :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Jebote sale na nekim forumima ti ni najmanje ne smeta uvlacenje kao i kompromitovanje i vredjanje. Odakle takvi dvostruki arsini?
Baki-Pa je napisao(la):
Sasats, nešto se nisi bunio kada je Mixer vređao Mitu tamo negde, a ti dobro znaš gde. Nemoj mi glumiš finjaka ...
simpsone , baki , nisu ni mix ni milance maloletni da ih ja branim i zastupam . ja ni u jednom postu nisam nista ruzno i uvredljivo napisao nikome od zainteresovanih niti bilo koga podrzavam (tu mislim na takmicare i sudije) i oni mogu radi mene da se pljuju do prekosutra . sve sto sam napisao na oba foruma su cinjenice kojima sam prisustvovao i neko moje vidjenje problema .
ja razumem i tebe i bakija jer ste drugari dugogodisnji , razumem i onog kuma i verujem da je covek popizdeo i emotivno reagovao ..ali ne razumem ovakve kao predrag koji i sam kaze da coveka ne poznaje a hvali ga kao da je kandidat za predsednika  ??? verujem da nema motiv za to i to me jos vise zbunjuje ?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma bre sale, pricas kao pod dejstvom alkohola ili opijata. Pa bre nigde ja ne podrzavam Mitu pobogu. Podrzao bih u ovom slucaju bilo koga ko je ovo napravio. Kapiras da ja smatram da ne postoji odgovornost takmicara. Isto bih reagovao da je u pitanju maric, oholi, tihi, marko, janko.

Vrh Dno