hahahahahah uvlacenje u dupe...aahahahhaha
Profu sam sreo...... da vidim...... jednom na Drini....i ne vidim razlog uvlacenja u pedu....nemam zbog cega....da naucim o musicarenju, ne znam sta bi naucio...motanju isto....takmicenje...da vidim, ne interesuje me previse.....
Ali zato mi je veoma interesantno kako pojedinci izvire iz neke odredjene bulje i prokomentarisu nesto, i brzo se vrate jer je frka da neko ne zauzme mesto...velika je navala.....
Da bih se uvlacio nekome u pomenuto mesto moram da budem beskicmenjak a to nisam, treba da budem slina i da zavisim od tog nekoga pa sve ove insinuacije padaju u vodu....nego jedini razlog zbog cega sam na profinoj strani je prosto zato sto je jedan pas ujeo a ostale hijene se prikljucile dok je zrtva sveza i jos se nije snasla....e to mene iritira jako na forumu forumima jer je svuda isto.....
Nego lepo drugari trk u red da se poklonite svako svom guruu..i kada izvirite da nesto kazete i podrzite svog domacina vodite racuna da ne bude previse, jer moze se desiti da ispadnete vani i neko zauzme vase mesto....toliko za sada....