Lično saopštenje povodom primedbe na I kolo Moravica 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Ama ti si neverovatan. Slazes se samnom a mislis sasvim suprotno od mene. Ali nemam snage veceras da ti to obrazlozim ponovo po ko zna koji put. Sacekacu da se malo urazumis i priberes neki drugi put.
simpsone , ocigledno je da ne citas moje postove pazljivo  :nowink: verovatno zato sto me vidis kao nekoga ko je tu u svojstvu da napada i sudi . jedino u cemu se ne slazemo je to sto ja mislim da covek nije bio ispravan po pravilniku i sto ne mogu da tvrdim kao ti da delegat nema pravo da ubaci ringove na stazi  . nijednom recenicom nisam osporio da je bilo propusta kod meraca 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ama po tom istom pravilu niko nije bio ispravan sem Marka Milacica makar po mojim saznanjima.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Slavisa ti si lud :)
Zamisli da se odrekne tihi prvog mesta (doduse privremenog) .

Ma da znas da me stvarno hvata neko ludilo, latinski naziv "maricius shapmionius musicarius riverius gradac 2015"
Nema mi vodeceg pleyboj fenjerasa vec100-njak minuta...pa reko da mozda izazovek kakav bes i srdzbu kod gore pomenutog  :hammer: :hammer: :hammer:
Pazi, ako su ovakvi rezultati...dodje mu da ricMa nije beton, ono za Ligu bez briga...cementiran...vec moze samo da mu bude izuzetno vruce na guzi...A Gradac ce vrlo brzo, samo pominje gulas i sta ti ja sve znam, oholi isto...a sta pise u pravilniku...nema komunikacije sa sudijama, meracima, niti drugim osobljem...znaci nema suljpa. pivo, gulas...itd.
E sad da ih vidim... :nowink: :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ako si  siguran da je tacno da je izmena pravilnika od strane delegata neregularna i nedozvoljena ja bi se zalio na dodeljenu kaznu i trazio da se ponovi ili otpise kolo . ako delegat ima pravo na to onda nema nista i idemo dalje
meni licno odgovara da se peca opet da se maric izvadi i da te oderem za pivo  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Slavisa ti si lud :)
Zamisli da se odrekne tihi prvog mesta (doduse privremenog) .

Zamisli da je onaj isti Maradona kojeg ti pomenu pre neki dan posle sudiskog zvizduka i pokazivanja na centar, dosao i rekao izvinite ja sam dao go rukom... :) :) :)

Neko krade i ne prodje mu(uhvate ga) nekom prodje fora... To je zivot... Mnogo ovde nikad nigde pa cak ni privremeno nisu bili prvi... :) :) :) i sta ja da pricam sa njima... :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
tihi , ja bolje na tebe da sam stavio pivo nego na marica . :D  izgleda da mi je maric propala investicija  :doh:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sale procice i gradac nece nikog nigde biti... :) :) :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Marić se ozbiljno priprema, pomutiće nekima račune.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dok vi drvite kurac ja sám na Despotovici ucim od doajena musicarenja..priprema za Gradac i za prvo mesto sledece godine  :hammer: :hammer: a to satro prvi, satro zadnji to je sviranje klincu..radujte se ove godine jos..od sledece cete se boriti samo za drugo jer ce prvo biti zacementirano moje :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Odakle ti snage da kenjas bez prestanka...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa  jbt kad vidim vas dobijem inspiraciju.. A ovo sto sám rekao nije na vasu zalost kenjanje posto sám video da ste goli klinac musicari  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Al kakvi ste moji ste.. stvarno. Dobra ekipa ljudi, malo primaci al jbg prelezacete to..svi ste odlicni momci al jbg ovo je sve ispalo bzv.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
To je pobednički duh.  :yeswink:  Kad dođeš na vodu, samo misliš kako ćeš im svima j.... kevu.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
:) :) :) ziveo govornik, Maric za pretsednika...

Vrh Dno