simpson H je napisao(la):Stub, drvo, panj, sve jedno jesi
Ne to ti se cini da je glupo jer nisi u stanju da ukapiras.
U cemu je problem reci da su ribe dopisivane svima bez izuzetka, i znas ti to odlicno a zasto si cutao do sada? I Miti najmanje dopisano, jer si trazio nekakvo "opravdanje" sto je Mita losije plasiran od drugih nasih takmicara. Jesi li zeleo da ga cujes, evo dobio si ga.
Ja tvrdim samo ono sto znam, prca se po coskovima i pod okriljem tame svasta, ali to je domen teorija zavere, pa takve nepromisljene stvari necu pisati.
Cuo sam ja svasta, da Ameri nikad nisu sleteli na Mesec, da Kenedija nije ubio Osvald, da se Ameri u Area 51 sastaju sa vanzemaljcima itd., ali izbegavam da komentarisem nesto sto je u domenu teorija zavere.
Strasno je da toliko pricas o pravilniku jedne organizacije da se toliko zalazete za nesto a onda javno kazes da je za pobedu ili dobar plasman na takmicenju pod tom organizacijom najbitnije imati dobrog prepisivaca(citaj dopisivaca)!!!
Ti i dalje ne svratas sta si lupio, i kolika je tezina reci koje si napisao. Postavio sam mnogo pitanja posle tvog komentara ali ti selektivno odgovaras na ona koja ti odgovaraju...
Imao mnogo pametni izgovora da kazes ali ipak odabrao si najgluplji moguci, ja ti necu smisljati izgovore ali ono sto si rekao je opasno...