maric je napisao(la):
Vi tvrdite da 60+ nema u Drini ja mislim da ima, to sto da niko nije upecao ne znaci da ga nema, kao u Dunavu soma od 200kg to sto ga niko nije uhvatio ne znaci da nema..
Evo Ja tebi samo zarad zezanja tvrdim da sve to što si napisao nije tačno, tj. da nije ulovljen lipljen od 71cm, da nema ni soma od 200kg, jedino nas somova od 80-120kg koji se pecamo na ovakve priče-lovačko/ribolovačke!!!....Biraj šta hoćeš na opkladu, pazi apsolutno šta hoćeš!!!!
Brate dosta mi je neproverenih, lažnih priča...celog života slušam kako je pre mnogo godina bilo više ribe, te 80-tih manje nego 70-tih, 90-manje nego 80-tih i tako u nedogled...
Ajd pitaj sve kakva je prošla godina bila za suđa u okolini Bgd-a, a ova????To da se ne vraćamo previše, pa ni u prošli vek...Evo i za Drinu, kako fali skobalja u mlađim naraštajima, te gde su mali, srednj, otkud samo veliki itd...
I nisi fer jer sad kažeš i kao konteks je bio na veličini ribe, nije lale to baš tako ispalo...pre da si našao baju koji pa još mušičara koji je kod nas na balkanu digao ribu od čak 71cm, te na mušicu, te dobio ovo, te onu nagradu a on na peša ulovio lipljena tih dimenzija...aloooooooooooooooooo!!!
Tako su i mladice lovljene na sve strane, imaš i slike, aono pola mrtvo nađeno, mrežama u krivolovu hvatano..mogao bih i na neke endemske vrste

u rukama srećnog ribolovca, mušičarski forum, te poznata i jedina blatnjača na celom svetu, a mreža u pitanju pred Sv.Nikolu

još pre toga kao i ti, možda mušica, te varalica je u pitanju al da se falimo kakva riba je u pitanju a ono leš u mreži krivolovca..
Tako da druže marić-u, obrat pažnju, kredita nema i dalje......
CRVENA ZVEZDA, RED STAR, ROTE STERN,STELLA ROSSA