compshop
Hero member
Postoji li namera da se casopis izdaje malo cesce, recimo na cetiri ili jos bolje na dve nedelje?
Dobicu osip dok sacekam sledeci broj
compshop je napisao(la):Postoji li namera da se casopis izdaje malo cesce, recimo na cetiri ili jos bolje na dve nedelje?
Strelac je napisao(la):Pored standardnih, za časopis ovakvog tipa, članaka, posebno mi se dopadaju takstovi o mušičarenju na ravničarskim vodama, o mušičarenju smuđa. U prethodnom broju Zvezdanov a u ovom je Gogo pisao na tu temu. I jedan i drugi članak su pravi raspaljivački
.
Ukoliko mi se ove godine ukaže prilika da odem na Dunav moraću da probam da lovnem nekog smuđića. Jeste da Dunav obiluje ribom ali količina vode može malo da obeshrabri ali "ko nije probao nije ni uspeo".
compshop je napisao(la):Ko je uploadovao novine na rapidshare ?![]()
![]()
![]()
Butterfly je napisao(la):Svim pretplatnicima i saradnicima, te distributerima broj 6. lista Mušičar je dostavljen ili poslat.
Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora.
U Srbiji u gradovima: Novi Sad, Niš, Beograd, Vranje, Valjevo, Subotica, Perućac, ...
PRETPLATITE SE!
Pogledati kako na http://www.musicar.rs/index.php?strana=usluge.
Bistro i uživajte u čitanju.
compshop je napisao(la):Nemoj da places, odlican ti je clanak. Zapravo, kompletne novine su odlicne. Samo je, ponovo kazem, problem velika pauza izmedju brojeva i samim tim nesinhronizovanost sadrzaja sa desavanjima.
Gogo je napisao(la):compshop je napisao(la):Nemoj da places, odlican ti je clanak. Zapravo, kompletne novine su odlicne. Samo je, ponovo kazem, problem velika pauza izmedju brojeva i samim tim nesinhronizovanost sadrzaja sa desavanjima.
Ma ne kukam ja zbog članka, nego što je u nabrajanju gdje se može dobiti (...Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora...) zaboravi da spomene i Hrvatsku, tj. da će ga biti i kod nas od ove godine, naravno i sa proteklim brojevima, kako nitko ne bi ostao zakinut za prvih 5 brojeva.
Mixmaster je napisao(la):I ja malopre kupih ovaj broj. Zanimljivo je, naravno. Autori sve sa našeg foruma. Mi smo navikli na dobre tekstove, ali mogu da zamislim oduševljenje nekoga ko prvi put vidi sve to.