Magazin "Mušičar"

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Postoji li namera da se casopis izdaje malo cesce, recimo na cetiri ili jos bolje na dve nedelje?
Dobicu osip dok sacekam sledeci broj

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
compshop je napisao(la):
Postoji li namera da se casopis izdaje malo cesce, recimo na cetiri ili jos bolje na dve nedelje?
Dobicu osip dok sacekam sledeci broj

:D :hammer:  Nisi jedini  :doh:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Pored standardnih, za časopis ovakvog tipa, članaka, posebno mi se dopadaju takstovi o mušičarenju na ravničarskim vodama, o mušičarenju smuđa :drool:. U prethodnom broju Zvezdanov a u ovom je Gogo pisao na tu temu. I jedan i drugi članak su pravi raspaljivački :tbumb:.

Ukoliko mi se ove godine ukaže prilika da odem na Dunav moraću da probam da lovnem nekog smuđića. Jeste da Dunav obiluje ribom ali količina vode može malo da obeshrabri ali "ko nije probao nije ni uspeo".

Max

Junior member
Učlanjen(a)
17.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Pored standardnih, za časopis ovakvog tipa, članaka, posebno mi se dopadaju takstovi o mušičarenju na ravničarskim vodama, o mušičarenju smuđa :drool:. U prethodnom broju Zvezdanov a u ovom je Gogo pisao na tu temu. I jedan i drugi članak su pravi raspaljivački :tbumb:.

Ukoliko mi se ove godine ukaže prilika da odem na Dunav moraću da probam da lovnem nekog smuđića. Jeste da Dunav obiluje ribom ali količina vode može malo da obeshrabri ali "ko nije probao nije ni uspeo".

Na Dunavu još nisam mušičario, samo Drava al ni smuđa nisam probo. Čitao sam o tome u praktičnom ribolov, zvući interesantno to mušičarenje smuđa. Kad to krene potražiću Gogoa da me uputi u detalje.Hoćeš li Gogo ? Opa ovo je van teme izvinjavam se.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svim pretplatnicima i saradnicima, te distributerima broj 6. lista Mušičar je dostavljen ili poslat.

Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora.

U Srbiji u gradovima: Novi Sad, Niš, Beograd, Vranje, Valjevo, Subotica, Perućac, ...

PRETPLATITE SE!

Pogledati kako na http://www.musicar.rs/index.php?strana=usluge.

Bistro i uživajte u čitanju.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Butterfly je napisao(la):
Svim pretplatnicima i saradnicima, te distributerima broj 6. lista Mušičar je dostavljen ili poslat.

Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora.

U Srbiji u gradovima: Novi Sad, Niš, Beograd, Vranje, Valjevo, Subotica, Perućac, ...

PRETPLATITE SE!

Ivane, zaboravio si naš dogovor ? Uskoro, vrlo uskoro već za par dana, ovaj fenomenalni fly časopis će biti dostupan i u Hrvatskoj preko ... Gogo - ribolov Beli Manastir (malo samoreklame neškodi, kad me već Ivan zaboravio  :mad:)

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Nemoj da places, odlican ti je clanak  :D . Zapravo, kompletne novine su odlicne. Samo je, ponovo kazem, problem velika pauza izmedju brojeva i samim tim nesinhronizovanost sadrzaja sa desavanjima.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
compshop je napisao(la):
Nemoj da places, odlican ti je clanak  :D . Zapravo, kompletne novine su odlicne. Samo je, ponovo kazem, problem velika pauza izmedju brojeva i samim tim nesinhronizovanost sadrzaja sa desavanjima.

Ma ne kukam ja zbog članka  :D, nego što je u nabrajanju gdje se može dobiti (...Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora...) zaboravi da spomene i Hrvatsku, tj. da će ga biti i kod nas od ove godine, naravno i sa proteklim brojevima, kako nitko ne bi ostao zakinut za prvih 5 brojeva.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Gogo je napisao(la):
compshop je napisao(la):

Ma ne kukam ja zbog članka  :D, nego što je u nabrajanju gdje se može dobiti (...Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i kod autora...) zaboravi da spomene i Hrvatsku, tj. da će ga biti i kod nas od ove godine, naravno i sa proteklim brojevima, kako nitko ne bi ostao zakinut za prvih 5 brojeva.

Nemoj da se vadis  :D  :bye:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0

Može se nabaviti, kao i do sada, na više mesta u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj (od skora i u Belom Manastiru) i kod autora.

PRETPLATITE SE!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
245
  Jutros mi je stigao br.6..

Naslovna  VRH.. :naughty: :naughty: :dance:

Nisam procitao sve..Ali mi se jako dopao razgovor sa unukom Sawyer-a..kao i reportaza sa sajma..koju nam je docarao Ibro..

Nastavak sledi..cita se dalje...!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja malopre kupih ovaj broj. Zanimljivo je, naravno. Autori sve sa našeg foruma. Mi smo navikli na dobre tekstove, ali mogu da zamislim oduševljenje nekoga ko prvi put vidi sve to.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
I ja malopre kupih ovaj broj. Zanimljivo je, naravno. Autori sve sa našeg foruma. Mi smo navikli na dobre tekstove, ali mogu da zamislim oduševljenje nekoga ko prvi put vidi sve to.

Mix jel to sad pohvala ili ?  ;)

Vrh Dno