Jos jednom cestitam Mixu na uspehu i dobro iskorištenoj pravoj prilici :yeswink: ali jedan deo članka iz novina mi se učinio smešnim:
[quote author=Goran T. članak i časopisa "Ribolov"]
"Radoznali mušičar je po svemu sudeči hteo samo da sazna da li je neko slučajno ulovio našu največu grabljivicu mušičarskim priborom kako bi iz toga izvukao zaključak ima li uopšte smisla probati nešto takvo."
[/quote]
Da je dotični gospodin novinar profesionalnije pristupio informacijama na raspolaganju sa našega foruma drugačije bi započeo članak. Inače nisam sujetan niti patim od ponosa ali ne volim ne dovoljno objektivno novinarstvo. Samo zbog toga pišem svoju reakciju.
Pa da ispravim gospodina novinara. Nisam bio radoznali koji je hteo da vidi jel' to moguće. Istina da me je zanimalo dal' je tko ulovio soma "muvom". Ali, pokrenuo sam temu jer sam uveren da je to moguče i htedoh ohrabriti ili zainteresirati druge. Napomenuo sam na samom početku da za takve ribetine ne treba putovati daleko...blablabla Lovio sam soma na varalicu i znao sam da je 100% moguće i "muvom". Toga se nisam latio ostvariti samo zbog trenutnih nepovoljnih uslova i rešio podstaknuti one koji imaju takve prilike pod nosom i ne košta ih celo bogatstvo ili skoro ništa. Mene na najbližu vodu sa somovima košta 22€ na dan (Bledsko jezero) da bi ulovio pravi trenutak/dan i mesto treba mnogo ulaganja/€€€ a ja ču radije dati lovu za lipca i pastrmku. Soma si šparam kada budem opet na Dunavu ili Dravi ili ako slučajno na našem jezeru budem lovio baš kada som bude lovno raspoložen a to sam video samo jednom u 5 godina. Dakle, ja nisam hteo da vidim dal' je moguče, naprotiv, tvrdio sam da je moguče i postavio logične teoretski ispravne predpostavke. Mix je to i dokaza ove godine budući da se našao na pravom mestu u pravo vreme i upotrebio svoju dugogodišnju veštinu/iskustvo.
Mixu + za karmu

:yeswink: jer je dokazao moje tvrdnje
novinaru -

jer nije baš korektnu započeo svoj članak
dobro je ono sa karmom "+ & -"