Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
u kakve fine udice za brku...samo takve...i ja sam malo tražio kod nas isti taj model ali nisam još našao. Strimer je sasvim ok po mom mišljenju a močuga je prva liga :yeswink: e sada hoš da je propisno krstiš
Udavilo ili "napilo vode"? Ako je to bio onaj Miki, "mače" je bio ogromni strimer od crno-belog repa divlje mače i samo je trebalo malo vremena da "popije" vodu i potone. Kako si ti napisao čovek bi pomislio da je pecao na živo mače.
Inače je koristio Spin štap, pa iako je koristio strimer tome nije mesto na ovom forumu...
Gogo svaka cast na ulovu...i priboru....
Ja se takodje spremam za brku... cekam da mi V.Morava padne malo, taman da do kompletiram pribor pa svasta moz da bude////
i ja se nadam da ču ove sezone konačno i njega da overim...več dve prošle sezone sam imao ideju da i njemu posvetim malo vremena ali uvek mi je nešto drugo odvuklo pažnju...ove godine mora da padne (nadam se)
Evo još jedne somovske bebe od sinoć, pored ovog maloga sam imao još samo jedan strahovit udarac ali se istog trenutka riba zabila u drezgu i otkačila, nebih mogao garantirati dali je som ili smuđ.
Hvala kolege, samo... male hvatam a mame im i tate oko mene udaraju a neće na strimera. Neka dođe nešto veće da mogu više onu haubicu Eona da isprobam i ovo je fino, ali bi ja da krstim onu moju novu motku