muhom na soma

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Stavi komsijsku macku za muvu i lagano pecaj one od 50+ kila ovim priborom  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
u kakve fine udice za brku...samo takve...i ja sam malo tražio kod nas isti taj model ali nisam još našao. Strimer je sasvim ok po mom mišljenju a močuga je prva liga  :tbumb: :yeswink: e sada hoš da je propisno krstiš ;)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ihhh... Moj komšija prošle godine na malo mače u crno belom dekoru zviznuo brku od 34 kg.
Uzeo u propadanju kad se mače udavilo i počelo da tone.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Udavilo ili "napilo vode"? Ako je to bio onaj Miki, "mače" je bio ogromni strimer od crno-belog repa divlje mače i samo je trebalo malo vremena da "popije" vodu i potone. Kako si ti napisao čovek bi pomislio da je pecao na živo mače.  :doh:

Inače je koristio Spin štap, pa iako je koristio strimer tome nije mesto na ovom forumu...  :p

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
M asamo sam hteo da prijavim da može da se peca i na žive mačiće... Ali znao sam da čovek ništa normalno ne sme da vam kaže. Odmah napadate. :mad:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bre, što si neki prek čovek... Ok, to verovatno nije taj Miki...

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Gogo svaka cast na ulovu...i priboru....
Ja se takodje spremam za brku... cekam da mi V.Morava padne malo, taman da do kompletiram pribor pa svasta moz da bude////

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
i ja se nadam da ču ove sezone konačno i njega da overim...več dve prošle sezone sam imao ideju da i njemu posvetim malo vremena ali uvek mi je nešto drugo odvuklo pažnju...ove godine mora da padne (nadam se)  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo još jedne somovske bebe od sinoć, pored ovog maloga sam imao još samo jedan strahovit udarac ali se istog trenutka riba zabila u drezgu i otkačila, nebih mogao garantirati dali je som ili smuđ.

DSCF6879.jpg

DSCF6878.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,odlično,odlično.Konačno si se aktivirao!Sad kad padne neka cepanka kao one godine.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Vlada Marković kad ovo vidi popizdeće :) Dok se on kani ti ih hvataš.
BRAVOOOOOO Gogo :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala kolege, samo... male hvatam a mame im i tate oko mene udaraju a neće na strimera. Neka dođe nešto veće da mogu više onu haubicu Eona da isprobam i ovo je fino, ali bi ja da krstim onu moju novu motku  ;)

Vrh Dno