100ka je napisao(la):U je to bi bile face kao glavni odbor KPJ na Titovoj sa'rani![]()
Rancic je napisao(la):Kako tvom drugaru (i nikome do sada) nije palo na pametda škljocne ostale prisutne ribolovce.
![]()
![]()
mogu da zamislim face dok se boriš sa ribom, ali ne mogu da zamislim face kad si je pustio. :'(
To treba videti po bilo koju cenu.
zvezdan je napisao(la):Uh,uhvatila me strašna groznica za velikim bucovom koji mi se danas ukazao.Kakav protivnik.Prezreo me je danas kao pravi pobednik.Ova riba nije za zajebanciju,mora mudro da se odradi.Ili će da lupi slučajno po nekom vetru,ili mora se odradi nekakva strategija.Ne raubuje,samo se iznenada pojavi iz dubine,i kad ga vidim, već sam viđen.Ulazi u jata kedera i skobalja,u pola metra dubine,glavinja li glavinja.Ako uhvatim tu ribu to će biti slučajan pogodak,kad se ukaže i uđe u obalu, već je snimio komplet situaciju u vodi i van nje.
ekoljuba je napisao(la):Stvarno nesto sam razmisljao na tu temu i vrlo je moguce da se masovnim izlovom vrsi selekcija! To jes eliminisu se agresivnije i manje podozrive jedinke iz populacija i to se radi vec generacijama.
Šone je napisao(la):Nego jel neko doživeo scenu kad Bucov kilaš izleti na obalu za kederom ,praćne se par puta na suvom i vrne se nazada ?