Hvala svima na pohvalama
Zvezdane u pravu si druže ,prve slike su rano/rano jutro ,samo svitanje ,isparavanje vode,izlazak sunca ....a ove slike posle su u sred dana oko 13h -14h .Kod mene je trenutno sada varijanta da ujutro uhvatiš tih 20ak minuta kad kreće i onda pauza do 12 h ,može slobodno i da se odspava ,e od 12 do 15 h je pravi rodeo ..medjutim ovi moji revirski bucovi su danas pobedili nekoliko varaličara a i mene .Opet danas Izjutra sam odmah imao jednog kilaša ,iznenadio sam ga u sam cik ,mislim da nije ni bio svestan šta ga je snašlo dok nije bio na obali .
Odmorio sam ,sačekao da krene podnevni cug i krenuo je ali sem par praćenja i udaranja nosom u moje strimere ..ništa

,nisu jurili pojedinačne kedere već su lumpovali po jatima ,onako direktno u oblak kedera ,znaš kako ga je tada teško prevariti :yeswink: izigrali su me danas...medjutim sobzirom da sam imao jaku konkurenciju u vidu 6 varaličara ,muva vs varalica = 1:1 i da su mi bacali neke ogromne voblere ispod nogu mogu ipak reći i da sam zadovoljan .