Musicarenje bucova

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Zvezdane evo ti forum ministarstva izgleda da to cak i citaju pa i odgovaraju na pitanja ljudi iz ministarstva pa postavi pitanje ili posalji mail nekom u ministarstvu! Jer bi po novom zakonu trebali i upravljaci da imaju odgovornost to jes ako ne rade kako treba mogu da izgube pravo da upravljaju tim podrucjem! Probaj nista te ne kosta!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Da znaš i da hoću.Idem da se registrujem pa da njih malo davim!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
eeeee,slaba vajda.......gluvi su za reci onih koji najvise vremena provedu na vodi,loveci bas tog istog Bucova....
tako nam je dok nam zakon kroje oni koji tog Bucova nisu nikad ni videli u zivotu a kamoli upecali istog.......
lovim stuke i klenove uglavnom,ali taj divlji udarac i silovit prvi beg....ima samo Bucov...neverovatna riba!planiram da od ove godine krenem odlucnije na Bucova,tim pre sto imam ispred nosa DTD kanal koji obiluje Bucovom kojeg malo ko peca! ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ako zaista znaš za mesta na kojima je bucov neuznemiravan od strane ribolovaca,onda obavezno pripremi kutiju sa strimerima za njega.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Bio sam pod mostom DTD kada se ide iz Bele Crkve...kažu domaćini da najčešče raubuju uz sam stub mosta koji je malo dalji od obale i mesto je malo zahtevnije za ff zabacivanje.  Ja kada sam bio tamo nisam vidio ni jednog rauba ali i svi su kukali kako neće baš ništa...možda sam baš obišao to mesto kada je sam dan bio slab za ribolov i riba nije bila baš aktivna. Kažu da se tamo pod mostom lepo lovi i smuđ.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
uvek oko mostova ima svega i bucova i smudja i soma  ..a najčešće onih što se bave ribokradjom...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ako zaista znaš za mesta na kojima je bucov neuznemiravan od strane ribolovaca,onda obavezno pripremi kutiju sa strimerima za njega.
ceo potez oko Vlajkovca,mesta blizu Vrsca koliko ja znam,NIKO nije lovio bucova....sve se svodi na babuskarenje,saranisanje i ostale slicne zgode.....ja za Bucova nisam ni znao,da li ih uopste ima na DTD kanalu,ali sam se razuverio varalicareci stuku,dobijao sam lepe komade na leptire......i kada sam video raube,koliko ih ima i par komada ispred samih nogu(bukvalno) od 2 i kusur kila,naostrio sam se da se ozbiljnije njima pozabavim.... :-[

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
a da nisam imao ni pojma.... :doh:
cime ih traziti po hladnijem vremenu,planiram da od Marta pocnem polako....do lovostaja..... :drool:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ako je mutna voda forsiraj svetlije strimere do desetak cm,koristi i strimere od fleš materijala,otežane ako nije na površini!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
zvezdan je napisao(la):
Ako je mutna voda forsiraj svetlije strimere do desetak cm,koristi i strimere od fleš materijala,otežane ako nije na površini!

i po razlivenim mestima ako je voda dosta veca

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
jel planira neko skoriji odlazak na vodu?ja idem sutra pa kud puklo....a puci ce.... :D
Zvezdane,jos jednom,izvanredan text u Spin and Fly...... :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala,mislim da je još uvek rano za bucova,mada ako znaš mesta na kojima i sada ima bele ribe vredi pokušati!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
pokusao...i prosao ko Marjan Risticevic.....popusio sam....voda kao kanalizacione nijanse smedjo-zute,na kanalicima je voda porasla,aktivnost ribe nula.......i pored svog tog uzasa,pocne vetrusina....bajno....no,ne damo se pokolebati......a na kraju,kao slag na tortu,vidimo 2 mrezarosa na sredini kanala.....doslo mi je da ih gadjam necim..... :mad:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
trebao si da ih castis jednom posetom kod vulkanizera, al' da prvo jednu odnesu da zakrpe pa tek sa tom zakrpljenom i rezervnom da okrpe onu drugu  :mad:

Vrh Dno