Danas sam lovio bucova na dubini preko dva metra!Dunav mutnjikav,ni veliki ni mali!Došao sam u podne,nikakve aktivnosti,ništa!Bacao sam neke bandarčiće i na njih su lupali samo sitni!Onda sam se nacrtao kod samog špica,na vrh keja,stavio najvećeg bunker bandara,bacio dvadeset metara uzvodno i pustio da voda donese strimer tačno ispred nogu!Bunker je potonuo preko dva metra,možda i više!Krenuo sam laganim povlačenjem uz povremeno agresivnije trzaje!Odjednom,pošto sam video silueticu strimera pred samu obalu,ugledah siluetu,brzo trznuh,i tresnu komad oko kilajke!Vadim ga lagano a iza njega izlazi mrcina preko petice!Ala!Ladno se nije uplašio dok sam vadio ovu ribu!Uhvatilo me,odsekoše se noge!Lagano se podižem i bacam uzvodno,struna potapa strimer,i na mestu gde je komad izronio,lagano pokrećem strimer ka obali!Dva tri povlačenja,bandar je duboko,ne vidim!Kao nekad kad sam lovio varalicom,osetio sam strahovit udarac,i nisam uspeo da odreagujem koliko je brzo i silovito bilo!Do sada sam uglavnom imao taj osećaj na muvu,kad u zadnjem trenutku osetim ribu,vidim je kad blesne!Ovo je bila bomba iz mesta!Ladno se nalazi na dva metra dubine i papa skobalje!