Musicarenje klena u periodu novembar - mart

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dogovoreno druze  :tbumb: narednih dana pocinjem da ih vezujem  :) da se vec jednom otkrije identitet coveka koji se usudio da ima svoje misljenje  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
tako je ...i ne slazem se ni danas.....dok ne vidim suprotno ne verujem u sta verujem....ljudima verujem manje nego besnim psima...jbg,zivot me naucio....a tebi ako se klen ne svidja ne mora da znaci da je losa riba za jesti...

To za najlon i pletenicu je definitivno, 1000x potvrdjeno i dokazano. A ti mozes da se ne slazes i oko cinjenice da je zemlja okrugla. Zao mi je sto ti je zivot bio takav pa te ucio i pogresne stvari, ljudi nisu losi po defaultu a besni psi su bolesni i neuracunljivi.
I jesam li ja rekao negde da se meni ukus klena ne svidja? Samo sam konstatovao cinjenicu da je sa gastronomske strane apsolutna nula. Jestivo gledano to je riba olosh, kao i bucov, mrena, bodorka i suncica, babuska...

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Evo  na prvom casu  musicarenja,mojoj cerki od 6.god. se posrecilo da bocne i privuce sama svoju prvu ribu na musicarski pibor.

Martovsko klence je pokupilo policelonsku bubicu #12,a kisa nas je oterala sa reke na obostanu zalost. Sledeci put nosimo slabiji pribor #2.

Prilozi

• IMG_9033.jpg
    IMG_9033.jpg
    213,1 KB · Pregleda: 317

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hahahahaa...sjajna slika....cera pa jos musicar..super mafke druze samo tako,jos ako samovoljno ide eto ti drustva za ribolov...

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Hvala Gegula,jasta nego samovoljno. Prvo sam je zarazio lovom na kedere crvicima i udicama #22,koliko da joj privucem paznju,a sada FF.

Samo pazljivo,da ne ispadne kontra efekat i ne dosadi joj ribolov  :tbumb:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
nickollica je napisao(la):
mogu da ti kazem ,gegula, da su fantasticna ekipa za ribolov...

Eto,dok ja ceri razmrsujem sistem za sitnu belu Nikolica ne gubi vreme. Zveknuo je 3 komada za kratko vreme,dok su varalicari imali po jednog ''porcijasa''. Iako mlad u musicarenju ovaj momak tako lepo baca kao da mucicari 5. god. :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
doslo je  vreme da se postuje u ovoj temi ...a to znaci da se polako blizi kraj ribolovu za ovu godinu  :'( od sutra aktiviram laksi pribor i sitnije muve  :blush:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Lepi, zdravi  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Šta uzimaju od muva ovih dana na Moravi?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bacao sam crnu bambulu 10ku i 12icu. bila bi bolja 14 ali nisam imao tako malu  :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Drug mi danas poslao fotku klena kojeg je uhvatio na plovak,riba od preko tri kg!
Strašno kakvih komada ima u Drini,mana je što se drže dubine  :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas oblacno i hladnije ali riba super radi  :) uhvatio sam sigurno preko 50 komada . nisu neki ali na ovu zimu odlicni su  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas je moglo da se peca samo sat vremena pred mrak . ceo je dan duvao jak vetar. uhvatio sam dvadesetak ovakvih malih . sutra javljaju bolje vreme pa ce nadam se i ribolov biti bolji  :)

Vrh Dno