Musicarenje klena u periodu novembar - mart

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Kad si covek ima znanje!
Bravo Sale,svaka cast,oce te riba,pa to ti je  :yeswink: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :respect1:
P.S na koju muvu si pecao?  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala pantere  :) muva je jednostavna policelonka koju mi je kao dao ivants . udica 14 telo ice dabing srebrni , preko crni policelon i noge od braon pera . totalno jednostavno i efikasno  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
347xs9d.jpg

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Bravo Sale,ko se bolje zagleda vidjeće klenu iznad glave muvu (ubicu)  :bye:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jednostavna muva i veoma efikasna za ovo vreme , kao i one sto si danas  okacio na forum  http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=3331.855
a slt je prica za sebe . imam ga vec dugo vremena i nemam nameru da ga penzionisem  :nowink: idealan stap za dry fly na moravi  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas sam zbog nedostatka vremena da odem dalje pecao u gradskoj zoni . posle poplave teren se dosta promenio i nije vise pogodan za zimsko musicarenje . jedva na silu sam uspeo da prevarim desetak ovakvih oko mere

2la54yx.jpg

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
bravo, lepo si se snasao s obzirom na uslove, vremenske i prostorne.
mislim da vam je pogodnija leva obala tu u gradu, e sad koliko je veliki vas reon zaista  je pitanje, a od prosle godine nisam ga ni obisao/trstenicki potes/ a moguce su izuzetno velike promene kao i na ostalim delovima nase morave.
eto  ja takodje  moje terene jos sve ne obidjoh a kamoli da probam, ide zima pa ako bude lepih dana - provescemo se i  obradovati u najhladnijem delu godine!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ranije je bio odlican teren ispod novog mosta sa trstenicke strane . bilo je jedno povece ostrvo i oko njega se lepo zimi hvatao klen na muvu. sada vise nema ostrva  pa ce morati ove zime malo dalje da se ide na pecanje

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
SasaTS da li se javljaju na površini,prave klobuke,ili pretpostavljaš da su tu pa bacaš?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
lepo se vidi gde su . veoma su aktivni na povrsini samo je problem da se nadje mesto gde ih ima . trenutno znam samo za par terena gde ih je moguce sada pecati kvalitetno . sigurno ima jos mesta u okolini ali treba slobodnog vremena da se pronadju

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
voda i vreme nisu bas pogodni za musicarenje ali uvek mogu da se nadju raspolozeni klencici za zanimaciju ako se malo proseta pored reke . kada se lociraju lako se prevari dosta ovakvih na istom mestu

2a0kgao.jpg

Vrh Dno