Gogo
Hero member
sebastian je napisao(la):Gogo je napisao(la):sebastian je napisao(la):Več smo spominjali imitacije peša pa i imitaciju "Waggy Tail Sculpin" e baš tu bi ja forisrao kod smuđa npr. na dunavu. Na jezeru još nisam probao ali hoću i to (jednom). Ovaj sa slike je 5cm što je i max. dozvoljena dužina u sezoni na pastrmku (kod mene). Sa ovakvima sam vrlo uspešno lovio kalife, potočare i zlatovčice. Ovo je još jedan koji mi je ostao. Malo je več jadan od upotrebe i zubića. Spremao sam kutije sa strimerčićima pa reko da ovog malo sredim pa sam ga i slikao da imate još jednu ideju za vezivanje.![]()
![]()
![]()
:respect: :respect: :respect: (pod pretpostavkom a vjerujem da si ga ti radio)
Sve muve koje imam sam ja radio, ne kupujem muve baš nikada. Ako ikada budem kupio kakvu to če biti samo za uzor i kopiranje. Jedine muve koje imam a nisam ih ja radio su neke stare iz USA koje sam dobio na poklon (imitacije nekih kao paukova koje ni ne koristim, za sada). Budem jednom dao step by step ovoga peša. Jednostavno je!
Daj ga odmah, sutra idem na novu vodu gdje navodno pastrva uzima peša rado...Nemoj da moram izmišljati toplu vodu