Musicarenje u Srbiji -2016-

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I onako su klinkhameri bolji sa zečijom šapom. Jedino je problem što ni ona trenutno ne može nigde da se nabavi.  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Ja nista ne tvrdim nego samo hocu da saznam sta vi to tvrdite???
Pomozi mi da saznam da ne zivim u zabludi.
Molim te reci...

Sta te boli qrac sta mi zastupamo i tvrdimo :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Koja slina, strasno.
I boli me kurac, ali od mnogo jebanja...mnogo sam te jebao danas...
Slabi ste mnogo... Slina i drugari tj slihtare

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Milane vb znas li da je evropska unija donjela novi zakon  ,, od 2017  musicarenje fly fishing  ce postati zabranjena djelatnost  ,, zato dzaba se trudis da povratis stanje od prije ,, jucer,,

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
musicarenje u srbiji je procvetalo zahvaljujuci memedovicevim emisijama . da sada ima nesto tog kvaliteta na televiziji ekspanzija bi se nastavila istom brzinom.
drugi veoma bitan razlog naglom skoku popularnosti musicarenja je pojava ogromne kolicine ukradenih vrhunskih musicarskih stapova u srbiji po veoma povoljnim cenama pocetkom dvehiljaditih godina .
srbija nije pogodna za musicarenje salmonida jer nema dovoljno dobrih reka za musicarenje . srbija nikada nece biti slovenija i novi zeland . kome to nije jasno taj je u velikoj zabludi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Koja slina, strasno.
I boli me kurac, ali od mnogo jebanja...mnogo sam te jebao danas...
Slabi ste mnogo... Slina i drugari tj slihtare

Jebes, jebes pa promenis ruku :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ne Simsone u redu je...
Ja sam mislio da si ti ozbilgan sagovornik.
Ispostavilo se da ti uopste nemas misljenje i ovde pises samo da bi nesto pisao...
Toliko koja si ti velicina i kakav si covek.
A ove kolege koje su stale na tvoju stranu treba da bude sramota jer ocigledno ne znaju u cemu se slazu sa tobom i u cemu te podrzavaju osim sto su protiv mene.

Pogledajte ovu temu i bice vam jasno da je Musicarenje u dubokoj krizi i sto se tice morala pojedinih clanova.
Sad razumem pojedine sto im je dobro...

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
sasats je napisao(la):
musicarenje u srbiji je procvetalo zahvaljujuci memedovicevim emisijama . da sada ima nesto tog kvaliteta na televiziji ekspanzija bi se nastavila istom brzinom.
drugi veoma bitan razlog naglom skoku popularnosti musicarenja je pojava ogromne kolicine ukradenih vrhunskih musicarskih stapova u srbiji po veoma povoljnim cenama pocetkom dvehiljaditih godina .
srbija nije pogodna za musicarenje salmonida jer nema dovoljno dobrih reka za musicarenje . srbija nikada nece biti slovenija i novi zeland . kome to nije jasno taj je u velikoj zabludi.
Slažem se sa saletom, da je više emisija bilo bi i više novih musicara. Bilo bi još više da neko uradi emisiju mušičarenje na savi, dunavu, tamišu, tisi....kako bi se srušio stereotip da se jedino mušičari na planinskom potoku.

Vrh Dno