Musicarenje u Srbiji -2016-

A

Aleksandar993

Guest
pera je napisao(la):
Kako aleksandreraste kad vidis da je to opadajuci rast ili rastuci oladaj kako god :hammer:mix hakovao kompujter.
Hahahahahahaha :D pa vidim da čovek ne razume ni sam sebe.

Sent from my HTC One using Tapatalk

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Milan VB je napisao(la):
Sta je Simson rekao...
Ovo je tema o musicarenju u Srbiji 2016 godine i konstatovano je da cela situacija ide silaznom putanjom... Nije bilo reci od koga zavisi stanje na rekama, mrest i ko se sa kim druzi kao sto on pise u postu za koji ti kazes da je sve rekao...

Mogao je da se slozi ili da me demantuje sa primerima da nisam u pravu a ne da analizira uzroke ovakvog stanja...
i ti kazes da mi je sve rekao... sta sve necu da cujem...
Ajde sto se slihtas Simsonu nego sto nema veze s vezom to sto pises...
Verovatno si popisao sve musicare u Srbiji pa imas podatak ;).
Daj, bre, ne lupetaj.
Nema te nigde (na vodi, mitinzi, reviri, sajmovi...), niko te ne poznaje, mozda i ne musicaris a imas uvid u sve. Mozda si stastisticar ili analiticar?
Bio je samo jedan musicar u Krusevcu koji je musicario salmonide, dugo vremena trojica a od skoro sedmorica (cuo sam da ih ima jos), o oniima koji musicare ciprinide da i ne pricam, iz sezone u sezonu  srecem nove po Z.Moravi. Cak sam i iznenadjen njihovim brojem. Isti je slucaj i u Trsteniku a i tvojoj Vrnjackoj Banji.
A i broj musicarskih radnji se povecao u Srbiji.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
E najjaci su mi ovi sto ne razumeju sta pricam a prave se pametni... Ovaj omladinac se nebi smejao kad bi znao cemu se smeje i kad bi razumeo neke stvari o kojima se ovde prica, ali on je mlad to razumem ali ne razumem matore konjine koji ne razumeju temu i pisu samo da bi pisali nesto.

Evo ga jos jedan Simsonov drug, Ivke...
Kakve veze ima ko sam ja i da li me ima i da li me neko poznaje sa mojom konstatacijom i misljenjem vezanim za musicarenje u Srbiji?
Sta ti sad pokusavas da me diskreditujes sa ovim pricama??
Cinjenica je da se reviri gase, da su reke nikad praznije, da se mrestilista zatvaraju, da se smanjuje broj novih musicara, da nema novih ideja i projekata...ja sam iz toga zakljucio da je bilo bolje pre nekoliko godina...
Ako se ne slazes sa mnom navedi neki konkretan primer sto mislis da je danas isto ili bolje nego pre... a ne ima jedan musicar, pa ih ima dva a onda i pet i zato je sve super...diskusija na nivou predskolskog deteta

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Lepo je sto se peca na toplovodnim rekama ali nije lepo jer se tu peca silom priika i sto nema reke da se malo prosara i sto mora da se ide ili na Gradac ili negde preko da bi se lovile pastrmke, lipljenovi itd
I to je pokazatelj da cela situacija ide silaznom putanjom...opada kvalitet ribolova...
ajde kazite vi sto pecate na Moravi, jel se pre islo na Rasinu, Rzav, Visocicu mnogo cesce i mnogo vise lovilo nego danas...
Danas se uglavnom svelo na lov klena i bucova...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ovo konjine se verovatno odnosilo na tebe i tvoje u kuci. Ako imas neki predlog da stvari krenu nabolje daj ako ne razguli. Pun mi je kufer filozofa i pametnica koji samo kenjaju na tastaturi al ih zato kad treba poturiti grbacu  il ne daj boze ocistiti djubre nema nigde. Jer to nije njihov posao i nije njihovo djubre paim se jebe. Poceo si da seres bez potrebe a zatim si poceo i da vredjas bez potrebe. Akoti se ne svidja stanje u musicarenju ti nemoj musicariti . Ako ti se ne svidja stanje ti trk pred vladu pa kukaj.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Imam predlog za tebe, idi spavaj kasno je a i malo si nervozan...
pa sutra lepo ako te zanima procitaj lepo pazljivo pa vidi jel ti ovaj post gore na mestu da mi se ovako obratis.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
    Pre deceniju i jace,Memedovicevim emisijama o FF-u je krenulo musicarsko pomodarstvo .

Udruzenje FF u Jagodini je okupilo blizu 20 musicara,odrzalo se svega 3-4 okupljanja i bilo je lepo.

Danas u 2016.u JA ima musicara da se izbroje na prstima jedne sake  :( . Dalje ima ljudi koji poseduju FF pribor,ali su odustali posle  tri

meseca. Meni je iskreno zao sto Jagodina koja je toliko napumpana zadnjih god.u javnosti, mooozda ima i celih sest aktivnih musicara :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Milan VB je napisao(la):
Pero pero ajde pali, necu da se svadjam jos i sa tobom...

ti se svadjas pr o sam sa sobom pa tek onda samnom.
a to pali zaboravi tako mozes sa drugarima.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milane... aj bojana sto napusavas... ume da bude naporan sagovornik. Al sto petra? Da si ga jednom video i upoznao spustio bi loptu.

Ivke i ja imamo neke nesuglasice forumske normalna stvar-da ne bude da ga branim.... ali brate od ovoliko ljudi na forumu da te niko ne poznaje...  nije nikakvo diskreditovanje.... ako se sretnemo na vodi rado cu se upoznati sa tobom.
Mada svidja mi se tema. Samo verujem da realno nemas pravu sliku. Teoriju mozda i poznajes al brojke te ubijaju. Kako vreme odmice...sve vise ljudi upoznajem...a krecem se isto. Broj novopecenih musicara raste sigurno.
Rwviri koji su valjali u vreme kad su otvoreni valjaju i danas. Rasina ako se dobro secam nije ni zazivela.... a ima takvih jos.

Mlava.... strasna reka. Visocica...i bez poribljavanja bi se do leta mogla nazvati dobrom vodom... rzav realno masakriran. A interno u pricama sa ljudima znam za dosta recica koje su biseri u svakom smislu....i po fondu....

E sad nastavite pljuvacinu....:D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Lepo si mu rekao, Pero. Ono za ergelu.
Koja se to mrestilista gase a i reviri? Gase se privatni ribnjaci koji su uzeti od drzave za dzabe a proizvodili su samo konzumnu kalifornijsku pastrmku. Ja znam da se mrestilista uvecavaju. A gresis i sto omalovazava musicarenje na ciprinidnim vodama (klen i Bucov). Pa Madjari nemaju (cini mi se) ni jednu salmonidnu vodu pa musicare. Cak se i Pol Arden iz Skotske preselio tamo.
I biraj reci kad razgovaras sa ljudima.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ne znam sto ti mislis da se ja svadjam sa tobom, ja se tebi ni jednom nisam obratio.
osim sto si ti pokusao da se sprdas sa onim silazno uzlaznim sranjem...a ja sam lepo pokusao da objasnim momku o cemu se radi...
a tebi ako nije jasno i ako si se prepoznao u onom matori konj ja mogu da ti kazem da nisam mislio na tebe...
i tebi kazem daj razuveri me da nisam u pravu, daj da cujem neki argument...doata je nekih glupih svadja i prozivki tebe nema da cistis reke, ti nisi musicar, tebe niko ne poznaje, ti si dijabola itd
ja Peri ni jednu ruznu rec nisam rekao niti pomislio da kazem jer ga znam sa foruma i znam da je dobar lik...cak mi je jednom i sredio smestaj na Gradcu tako da Pero ako sam te uvredio izvini

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Milane... aj bojana sto napusavas... ume da bude naporan sagovornik. Al sto petra? Da si ga jednom video i upoznao spustio bi loptu.

Aaa dobro, zbog ovoga sto si napisao, od veceras drasticno menjam stvari u odnosu prema tebi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
simpson H je napisao(la):
Aaa dobro, zbog ovoga sto si napisao, od veceras drasticno menjam stvari u odnosu prema tebi.

Boki... nemoj tako.
Jel znas ti da mi je petar vise pasulja skuvao u zadnjih 7-8gos nego rodjena majka... razvili smo poseban odnos. Ja njega kad vidim odmah ogladnim :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja se uopste ne zezam i nema veze sa Petrom.

Vrh Dno