Musicarenje u Srbiji -2016-

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Auuuu Bokija pogodilo ozbiljno. Oholi direktan covek bre  :doh  :-\:.

Oholi momce,napisao si za Milana VB ''niko te ne zna''. Sta to sad znaci ? Eto kako ja da se osecam sada,ni mene niko ne zna. Izbegavam vesto okupljanja i manifestacije razne vezane za FF.

Moozda odem ove god. samo zbog nekih ljudi da se upoznam jer zavredjuju svvaaaaku paznju i postovanje kao ljudi i kolege i  neoprostivo bi bilo izbeci dan kada su SVI oni tamo,npr. sajam.

Znaci mi koji samo kuckamo tastaturu, nismo kompetentni da bilo sta iznesemo na forum ?

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Gledam video sa manifestacije koja je odrzana na Moravici pre par dana i nekako mi uopste nije bilo prijatno...
Izgleda da se musicarenje u Srbiji svelo na prazne price po forumima i manifestacijama koje su smesne na jos smesnijim lokacijama...
na forumima ima praznih prica ali ima ii punih samo malo procitaj  ili daj neke nove ideje
A organizatori se dice i hvale nekim vrhunskim uslovima za musicarenje i neverovatnom populacijom pastrmki... Ako je skup na onakvoj reci slika musicarenja u Srbiji onda treba da stanemo i dobro se zamislimo...

Svake godine treba na nekoj drugoj rijeci da se to odrzi  a ne da neke budu privlivegovane jer je to sansa da se ocuvaju rijeke u vecini

Nisam skoro cuo da se negde nesto pozitivno desava...

Onda nisi dobro informisan
Slabo se pise o mrestu psatrmke i lipljena, nema prica o novim revirima, nema akcija za popularizovanje musicarenja, sve je manje riba po rekama...manifestacije se odrzavaju na reci u kojoj ima ribe mnogo vise sticajem okolnosti nego zaslugom coveka...reke koje imaju potencijal da stvarno budu reprezantativne vode za musicarenje su napustene i prazne...
Prazne za nekoga, price po forumima su te akcije  za popularizaciju musicarenja ,,i zar nije bolje da se  populacija riba povecava prirodno bez uticaja covjeka
Onakva manifestacija treba izmedju ostalog da ima za cilj i popularizaciju musicarenja medju mladima, a ono ima kontra efekat.
Ja ne znam jesi li ti mlad ili stariji i kako mislis da otvaranjem revira gdje su dnevne dozvole da to postane popularno medju mladima  koji su vecinom bez para
Izgleda da smo dotakli dno...sta vi mislite?
?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne bre Bokija nije ni najmanje pogodilo, samo je uticalo da revidiram stavove prema pojedinima.

I kako te niko ne zna? Dovoljno je to sto okacis svoje musice da bi se reklo "ima tamo neki medjed iz Ja sto pravi opasne klenovke" :hammer:
BTW na tvoje musice Joca Memedovoc satra klenove na jezeru, kaze najveci mu problem sto je tesko da uhvati velikog kad 5 manjih skoci na musicu istovremeno.

Ovaj specijalac Milan je tu samo kad se nesto kenja, nit je neko video da peca nit da veze jednu musicu, nit sliku sa reke da okaci. Taj ni u jednoj musicarskoj diskusiji nikada ucestvovao nije samo u ovako mlatackim temama. Nikad ni rec o priboru, bacanju, tehnikama lova, strunama, predvezima, materijalima...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja mislim da svi gresite. Ne tumacite Zakon pravilno. Tihiiiiii javi se objasni ljudima.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mafke upravo ovo sto je bojan rekao

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Mafke u pravu si, to da li je neko poznat ovde uskom krugu ljudi ne moze da bude merliko da li je kompetentan za diskusiju ili ne.
To je valjda i Sisonu jasno...
Ja danas mnogo ozbiljnije shvatam ljude koji se ne eksponiraju i koji nisu napadni...
Simson je klasican primer coveka koga svi znaju a niko ne postuje (osim pojedinih dupeuvlakaca) svuda se nabija, u svakoj corbi je mirodjija, napadan je i svi znaju za njega, ali to ne znaci da postuju sta on pise i da ima sta pametno da kaze... Znate onu izreku..."Mudar malo zbori a budala na sva zvona"

A ti pokusaji da se neko diskredituje na taj nacin ti si niko, ti nigde ne pecas, tebe niko ne zna su samo dokaz nemoci pojedinaca da kroz zdravu diskusiju iskazu svoje misljenje pa diskusiju spustaju na taj nivo vredjanja sagovornika. Ali to govori o njima.
Sad dolazimo da srzi problema, problem je sto ti ljudi na celu sa Simsonom uopste nemaju svoje misljenje, njihovo misljenje se uglavnom bazira na kontriranju sagovorniku i u ovom slucaju svima njima je jasno da sam ja na neki nacin u pravu i da je musicarenje u Srbiji u krizi, ali to nije vazno, vazno je da se kontrira. U ovom slucaju nema puno argumenata da pobiju moju tezu pa doticni u ocaju i nemoci pocinju da vredjaju i omalovazavaju samo zato da bi bili to od cega izgleda boluju primeceni, da svi znaju za njih itd...
Kaze mi covek da kenjam, covek koji ceo zivot visi na forumu i samo ceka da se zakaci za nekog i da kenja, prosipa pamet itd Pogledaj tvoj broj postova pa ga uporedi sa mojim, slepce.
Rekoh da je to ozbiljan problem i da uzroke istog treba traziti mnogo dublje...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Kaze mi covek da kenjam, covek koji ceo zivot visi na forumu i samo ceka da se zakaci za nekog i da kenja, prosipa pamet itd Pogledaj tvoj broj postova pa ga uporedi sa mojim, slepce.
Rekoh da je to ozbiljan problem i da uzroke istog treba traziti mnogo dublje...

To ti kaze covek koji je iz svog dzepa i licnim radom organizovao 8 ( na qrcu te nosam :hammer:) musicarskih mitinga u Beogradu i jedan u Peruccu, koji radi sa ribolovnim priborom i ima 800.000x bolji uvid u stanje  o musicarenju u Srbiji. Covek koji je sa prijateljima pokrenuo musicarski sajt sa gomilom tekstova za koje nisi u zivotu mislio da mogu da se napisu na nasem jeziku. Covek koji je u musicarenje direktno uveo blizu 100 novih ljudi.

I naravno da taj covek sasvim prirodno daje sebi za pravo da ti kaze da kenjas, pored toga sto si priglup, nevaspitan i totalno neupucen u materiju.

Milan VB je napisao(la):
Sad dolazimo da srzi problema, problem je sto ti ljudi na celu sa Simsonom uopste nemaju svoje misljenje, .

Problem je bas suprotan. Misljenje je kao dupe, svako ga ima pa na zalost i takvi poput tebe.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  A verovatno si se i malo nasao prozvanim i verovatno je malo i sujeta proradila...
Kazes da si toliko uticajan i gde da priznas da je situacija losa...
Dzabe ti sve kad si nula od coveka...
Ti ako si godinama u ovim vodama ti si direktno ili indirekto su na neki nacin odgovorni za ovakvo stanje... Ako nista onda sto bar nisu nista pokusao da promenis.
Kakav si covek govori podatak da smatras uspehom to sto su se musicari podelili... u 21 veku podelu smatrati uspehom je u najmanju ruku maloumno.
Taj Simson mene nesto proziva a ne govori sa 90% musicara, niko lepu rec nema da kaze za njega, nema diskusije da se nije posvadjao sa nekim clanom ili ga izvredjao samo zato sto ne moze intelektualno da se izbori... Evo i Oholi je indirektno priznao kakvo misljenje ima za njega rekavsi da razume sto njega pljujem iako sad pokusava da izgladi situaciju...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
O kakvim zaslugama ti pises Slinsone?
Ceo zivot sedis ispred kompa i smaras ljudi nekim debilskim diskusijama... Pricamo o musicarenju a ti pricas o meni i tebi...retard
Sam si rekao da tamo na mitingu ne bi mogao nikog da gledas...
Ja kazem da ti ocigledano imas neki zestok problem, i moj to je savet da ne smaras ljude na netu nego da potrazis strucnu pomoc...

I necu da gubim vreme i da se raspravljam sa bolesnikom
ovo je tema o musicarenju u Srbiji, komplekse idi leci negde drugde

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milan VB je napisao(la):
Simson je klasican primer coveka koga svi znaju a niko ne postuje (osim pojedinih dupeuvlakaca) svuda se nabija, u svakoj corbi je mirodjija, napadan je i svi znaju za njega, ali to ne znaci da postuju sta on pise i da ima sta pametno da kaze... Znate onu izreku..."Mudar malo zbori a budala na sva zvona"
Milance ovo nije politicki korektno. Znas li ti uopste kolikog buljsona ima Simpson pa moze ceo forum da stane  :hammer: :hammer: iskreno milion puta sam se sa njim zakacio ali nikada bas nikada nije bilo malicioznosti niti smo ni jednog trenutka pomislili nesto lose jedan drugome. Covek dosta zna I to je fakat, e sad sto ima malo drugaciji stav to je nesto drugo I sto se cesto zajebava I to je nesto drugo.
Nema potrebe bilo ko da mu se uvlaci u bulju niti on to trazi. Naravno da ima I ljudi sa kojima ne prica ali realno ko nema osim mene budale :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milane oholi nije priznao nista. Al posto se bojan nasao prozbanim sa moje strane a ti si me isto pogresno razumeo da pojasnim malo..... bojan je nezgodan sagovornik jer kad se nakaci ne odustaje. Ume da koristi teze reci istina. Ali nisam primetio da sa svima to radi. Sto se njegovog misljenja tice o priboru posebno...pa njega najcesce zovem kad sam u nedoumici. Nikada nisam pogresio zbog toga. On je neko od koga o musicarenju ima sta da se cuje.
Sto se tebe tice. Mozes da ga plhujes da je nevaspitan ali po cemu si ti bolji? Da bi mogao to da mu kazes ili bilo kome morao bi ti da budes ispravan-da koristis aj da kazem pristojan jezik a ti to ne cinis. Tako da ne znam sto se koprcas....ja jedino sto vidim je da je tvoj stav usamljen. Bojanu se ne uvlacim (a ni mnogi drugi) nemam razloga za to. Meni samo lici da ti na jako slabasan nacin pokusavas da budes u pravu bez i jednog pravog argumenta. On bar prodaje pribor pa ima uvid u neke parametre.....

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
O kakvim zaslugama ti pises Slinsone?
Ceo zivot sedis ispred kompa i smaras ljudi nekim debilskim diskusijama... Pricamo o musicarenju a ti pricas o meni i tebi...retard
Sam si rekao da tamo na mitingu ne bi mogao nikog da gledas...
Ja kazem da ti ocigledano imas neki zestok problem, i moj to je savet da ne smaras ljude na netu nego da potrazis strucnu pomoc...

I necu da gubim vreme i da se raspravljam sa bolesnikom
ovo je tema o musicarenju u Srbiji, komplekse idi leci negde drugde

Ja ti napisah svoje zasluge, kazi mi ti samo jednu tvoju. Tvoja najveca zasluga u Srpskom musicarenju je sto si anonimus, zamisli samo da si neki bitan faktor sa tako degenskim vidjenjima stvari :hammer:

To sto ja sa tog mitinga ne mogu da gledam gomilu faca ne znaci da sa njima ne govorim, ali ti si isuvese ogranicen da bi to skapirao. Govorim itekako a gomila tih za koje si cuo da me pljuju su manji od makovog zrna kada samnom razgovaraju, nema ih nigde i svi su mace. Ali to vise govori o njima nego o meni :yeswink:

Sta da pricamo o musicarenju kad ti ni jednom nisi ucestvovao u nekoj temi o istom?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu i kako da nema kad ceo zivot seci ispred kompa... Ima ovde dosta kandidata popunilo bi se sigurno...
Ma ko je bre on, sam nastup i nacin komunikaciije pokazuje da je obican retard.
On da je nesto ne bi imao vremena da ceo zivot visi na forumu i da smara.

A ti Oholi si indirektno rekao sta mislis, rekao si indirektno da Slinson zasluzuje da ga napusavam  a samim tim si rekao sta mislis o njemu.
Gde sam ja rekao da sam bolji od njega, on je poceo da prica o meni a ja sam mu odgovorio.
A sad se i slihtas i pricas nebuloze...
Alo covece on je rekao, taj koji prodaje pribor i koji ima uvid u te parametre da je manje novih musicara nego prethodnih godina.
A to sto je rekao ide u prilog onome sto ja tvrdim... A rasprava je nastala zato sto Slina ne moze da ukapira da dijagram ide silaznom putanjom ako se posmatra broj novih musicara godisnje... sto je jos jedan argument koji potkrepljuje moju tezu. A ti meni kazes da nemam ni jedan argument za moju tvrdnju...a Slina taj na kog se pozivas kaze da je smanjen broj novih musicara...

Slinsone pa sto onda takva velicina trosi svoje vreme na nekog anonimusa?
Brate u pravu si...
Ajde me sad zajebi, smorio si

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ljudi svako ima svoj stav I to je ok. Batalite to. Hajmo mi na pecanje.

Vrh Dno