Znaci Milane ti ne poznajes osnove i iz tog nepoznavanja pises ovakve budalastine. Sada je mnogo jasnije, ti si covek neupucen nacisto, kao pao sa Marsa ili kao da imas 11 godina. Meni je prosto neverovatno da jedan odrastao covek pise ovakve nebuloze.
Covece, kapiras da drzava Srbija nema vise od decenije nista sa gazdovanjem rekama, mrestilistima, poribljavanjem, cuvanjem, ribolovom, revirima, musicarenjem, ribolovcima. Drzava je propisala uslove, uzima deo prihoda od poreza i to je sve, apsolutno sve. Sve je ostalo na upravljacima voda koje se dodeljuju na javnom konkursu. Pa izvoli konkurisi i promeni nesto.
Kakvi kurac menadzeri, buzet, "neko ko se bavi time" da bude mangup???? Pobogu covece, vodama gazduju firme koje gledaju svoj interes(sto je i logicno, svako treba tako da radi), njihov interes je prodati sto vise dozvola i savrseno ih zabole kurac da ogranicavaju reke samo za musicare, da zaposljavaju cuvare , da formiraju musicarske revire i tako na sebe navlace bes ostalih ribolovaca. Jos vise ih zabole sto neki Bojan i Milan blebecu na forumu o tome. Kapiras li ti bre da je kolicina musicara u srbiji kap u moru u broju ostalih ribolovaca, a ti bi da prisvojis sve interesantne reke i pretvoris u revire. Izmedju ostalog to je jako sebicno i nekolegijalno.
Mislim stvarno, ovoliku neupucenost sa tvoje strane nisam ni najmanje ocekivao, mislio sam da si daleko ozbiljniji sagovornik. Za tebe bre Rumenige akademik u diskusiji