Musicarenje u Srbiji -2016-

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
To se zove pocetna euforija ,,  Na pocetku je uvijek  vise  jer su to oni koji su tako nesto  odavno prizeljkivali  ,  otvaranje revira laksu  nabavku optreme i slicno,,  i zato ne moze uvijek ici tim tempom ko na pocetku  i tako je u svim oblastima    ,, simpson je u pravu,, 

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kakva pocetna euforija??
Pa u srbiji se musicari 20 godina na solidnom nivou... A ovde se govori o poslednjoj deceniji...
Potpuno netacno, svaki pocetak je tezak, u skoro svim oblastima prvi ozbiljni rezultati i rast se ocekuju tek nakon pocetka...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I koji je zakljucak? Musicarenje u srbiji odumire ili sta.?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Zakljucak je individualna stvar...
A musicarenje ne odumire, nego je zapalo u malu krizu da se tako izrazim ili se ustalilo u realne okvire...videcemo

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Musicarenje ne umire, umiru reke i salmonidi... Musicaricemo babusku i suncanice! :D

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Lepo meni rece jedan drugar. "Ma pusti specijalca". :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
E moj ti...koliko godina imas a sta sebi dozvoljavas...
Usao si u diskusiju i poprilicno bezobrazno nastupio, vredjao, zamenjivao teze da bi mogao da se rugas sagovorniku itd a sad kad sam ti dokazao da nisi u pravu sto se tice dijagrama i uopste cele diskusije umesto da lepo kazes okej pogresio sam ti nastavljas da vredjas...
Stvarno sramota za jednog coveka tvojih godina...
E ja tebe ne osudjujem, verovatno tu postoji problem koji je mnogo dublji, mozda te silovao komsija kad si bio klinac ili su te mnogo maltretirali u skoli...cim ti ceo zivot sedis ispred kompa i smaras ljude na forumu takvim prostackim ponasanjem...
Ja razumem da neko povremeno bude aktivan na forumu ali da neko konstantno visi na forumu i smara narod to ne mogu da razumem...tu je neki ozbiljan problem...zelim ti svu srecu u pokusajima da ozdravis

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Kakva pocetna euforija??
Pa u srbiji se musicari 20 godina na solidnom nivou... A ovde se govori o poslednjoj deceniji...
Potpuno netacno, svaki pocetak je tezak, u skoro svim oblastima prvi ozbiljni rezultati i rast se ocekuju tek nakon pocetka...
[/quote

Od kada postoji ff revir gradac i moravica od kojeg datuma,, Od kada se ide na takmicenja na  evropska i svjetska prvenstva  pa nastaju i ff klubovi,, pa to je sve  u zadnjih oko 10 ili 15 g
Vidim  da je u Srbiji  uveden novi zakon o zabrani  lova na lajner i waser kuglu na salmonidnim vodama, zar to nije napredak za  ff...  Pa prvi ozbiljni rezultati  su  pocetak na taj pocetak sam i mislijo a ne na neki povojac musicarenja,,,

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Prvi ozbiljni rezultati nisu pocetak nego rezultat vrednog rada i truda...
Vidi se po nacinu pisanja da se slazes sa Simsonom...
I kapiram da se ne slazes sa mnom...

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ima istine u tome sto ti tvrdis i ima istine u njegovoj tvrdnji ali ti je pogresno misliti da si ti potpuno i u svakom pogledu sto se tice ovoga u pravu,,, Donekle se i slazem i sa tvojim tvrdnjama,  da ide  ka gorem  ,, pa to se zna , ali globalno,    Zato sam napiso da je evropa kokosinjac i ja sam  pokukao,,ali pogledaj malo iz drugog  ugla neke stvari koje  idu na bolje ,,,

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
a sad kad sam ti dokazao da nisi u pravu sto se tice dijagrama i uopste cele diskusije umesto da lepo kazes okej pogresio sam ti nastavljas da vredjas...
Sta si mi dokazao manijace? Da je musicarenje kod nas u silaznoj putanji pored svakodnevno novih musicara? Daj bre prekini vise sa takvim lupetanjima vise. Tebi stvarno treba da se crta. Ni jedan jedini relevantan podatak nisi izneo, samo blebeces i mlatis praznu slamu. Cuj dokazao, o Boze...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Milan VB je napisao(la):
Zakljucak je individualna stvar...
A musicarenje ne odumire, nego je zapalo u malu krizu da se tako izrazim ili se ustalilo u realne okvire...videcemo
S' cim ti podkrepljujes tu "tvoju krizu"?

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Jedva cekam lepo vreme i idem da pecam ko covek,a reka ima i to dosta sa lepim ribama  :yeswink: , pa se vidimo na forumu tek oktobra , a ko spava na forumu i u toku sezone ,tom se zapravo i ne peca  :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
S' cim ti podkrepljujes tu "tvoju krizu"?
Prelistaj malo temu imas sve napisano.

simpson H je napisao(la):
Sta si mi dokazao manijace? Da je musicarenje kod nas u silaznoj putanji pored svakodnevno novih musicara? Daj bre prekini vise sa takvim lupetanjima vise. Tebi stvarno treba da se crta. Ni jedan jedini relevantan podatak nisi izneo, samo blebeces i mlatis praznu slamu. Cuj dokazao, o Boze...
Ajde sabane idi druzi se tim tvojim specijalcima.
Kako i da znas da je musicarenje i sve sto ide uz njega trenutno u stagnaciji, kad si 24h na kompu...
I kako covek sa tobom da dikutuje kad ti se svaki post svodi na kotriranje sagovorniku nema veze o cemu je rec, ali kontam da je to jedini nacin da nesto kazes...
Kako i da shvatis da ako iz godine u godinu opada broj novih musicara, kao sto si sam rekao,da je dijagram u silaznoj putanji ako se posmatra broj novih musicara godisnje...kako da ti objasnim da ne govorim o ukupnom broju musicara...

Vrh Dno