Musicarenje u Srbiji -2016-

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milan VB je napisao(la):
Pa cekaj zbog cega se ti onda svadjas sa mnom?
Cemu onda ova podela na one koji podrzavaju tebe i mene na drugoj strani??
Moja strana kaze da situacija nije dobra i da cela prica ide silaznom putanjom.
Koja je onda tvoja strana??
Problem je nastao jel ti ne mozes da shvatis ili neces da priznas da ako se broj musicara smanjuje iz godine u godinu da onda dijegram ide silaznom putanjom sto direktno dokazuje moju tezu.

A najjace sto je Oholi pobegao i nije mi odgovorio u cemu to podrzava Bojana...
A evo ni Slinson ne zna na koju ce stranu...
e stvarno ste smesni, majke mi
Oholi nije dokon. A nije ni pobegao. Oholi ima ime, prezime...sve se da naci na forumu.
Sa bojanom se slazem apsutno u svemu sto je izneo na temu koju si ti postavio. Samo ti njega ne kapiras. Stavljas u isti kos razlicite pojmove. Stanje voda, dal je reka prirodno salmonidna ili ne(moravica), dal broj musicara raste uzlazno (2000ite bilo vise za 15 musicara sledece god za 20....), diskriminises ljude koji pecaju klena i bucova jer su kako kazes prinudjeni.... ima jos toga. Ali cemu rasprava sa tobom? Ni jedan jedini smislen argument nemas. Ili ga ni jedan ucesnik nije shvatio.... ako je tako izvinjavam se.... nismo prepoznali genija u tebi.... previse ga uspesno skrivas.

A revire na lopatnici itd... da su valjali i bili organizovani kako treba ne bi propali.... blizu kraljeva je bio jedan revir koji je dozvoljavao izlov ribe....znam ljude koji su bili....nosili... jako brzo je propao. Cenim da su ostali isto propali zbog te organizacije koja je baaaas vrhunska.....

I dalje....proverio sam.... sa carkama i vredjanjem si poceo ti. Tako da..... odoh da pobegnem.

Ps: hvala sto si mi ubio malo vremena u tramvaju

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

A

Aleksandar993

Guest
Milan VB je napisao(la):
Sinovac, objasnio sam ti lepo u jednom od postova...
Ovde se ne govori u UKUPNOM BROJU musicara nego o broju ljudi koji godisnje pocnu da musicare... a taj broj opada, znaci sve manje i manje ljudi pocinje da musicari...

Na kraju krajeva donositi zakljucak da musicarenje u Srbiji napreduje samo zato sto se neprestano povecava broj, pored svih ostalih faktora je krajnje neozbiljno.
Ali ja tebi kazem da sam razumeo sta si objasnio. I ponavljam, da broj musicara koji se godisnje prikljuci musicarenju raste.

Pa ako smo govorili o popularizaciji musicarenja, i ako svake godine raste broj ljudi koji se prikljucuju onda dijagram raste.

A to sto se ne radi na ribljem fondu (bar ne svuda) i to sto se ne osnivaju novi reviri u onoj meri u kojoj bi mi mozda zeleli ne utice na popularizaciju. Odnosno ne utice primetno, s obzirom da broj musicara koji se godisnje prikljuci raste.

I u to su te uverile mnoge kolege.

A akp se ne varam, mislim da se i u Krusevcu radi na Jastrebackom reviru. Pricam napamet. Neka me ispravi Ivke ako se varam.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Evo ga Tihiiiiii. Koliko sam razumeo broj musicara raste a sve manje je ribe (I to je normalno s obzirom da se svercuje riba u cizmama, prslucima itd.), sto implicira da ste I jedan I drugi u pravu, ali da ste se pogubili u prepisci.

Maricu raspravlja se o cistoj gluposti, nekom padne na pamet da kaze da broj novih musicara iz godine u godinu opada!

U prvom koraku neke konstruktivne rasprave treba konstatovati da li je taj koji tvrdi nesto prvo kompetentan pa onda da i raspolaze sa argumentima ili je gledao u pasulj, kuglu ili mu dojavio Milan tarot...

Moja predpostavka je da je covek nesto lose sanjao, pa tumacenjem sanovnika dosao do zakljucka da musicarenje ide silaznom putanjom i onda brze bolje da objavi to da bi se tendencija pada sto pre zaustavila i musicarenju udahnuo neko novi zivot.

JA sad cekad da ispadnem glup i da MilanVB izadje sa jasnim i konkretnim informacijama, popusom musicara od pre 10godina dijagramom i ostalim argumentima, pa da mu se javno izvinim...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Oholi nema na cemu, aj zdravo.

Tihi83 je napisao(la):
Maricu raspravlja se o cistoj gluposti, nekom padne na pamet da kaze da broj novih musicara iz godine u godinu opada!

Da bar citas temu video bi da taj podatak nisam ja izneo... Sta ja vise da pricam sa tobom...

Drago mi je da sam usamljen u misljenju da je musicarenje u Srbiji i cela prica u vezi toga u krizi...
Sudeci po komentarima kolega, odlicno nam je...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Pa cekaj zbog cega se ti onda svadjas sa mnom?
Cemu onda ova podela na one koji podrzavaju tebe i mene na drugoj strani??
Moja strana kaze da situacija nije dobra i da cela prica ide silaznom putanjom.
Koja je onda tvoja strana??
Problem je nastao jel ti ne mozes da shvatis ili neces da priznas da ako se broj musicara smanjuje iz godine u godinu da onda dijegram ide silaznom putanjom sto direktno dokazuje moju tezu.

A najjace sto je Oholi pobegao i nije mi odgovorio u cemu to podrzava Bojana...
A evo ni Slinson ne zna na koju ce stranu...
e stvarno ste smesni, majke mi

Ti si decko stvarno imbe. Pazi ja stvarno vise nemam pojma kako da ti objasnim da se broj musicara povecava non stop. Sta tu tebi nije jasno, sta je to u silaznoj putanji? Imamo cak i redovnu ligu musicara sa neuporedivo vise prijavljenih nego ranije i bice ih sve vise i vise. Sta tu tebi nije jasno?

Pominjes tkzv. revire pa znas li bre kako je pola tih revira koje si pomenuo nastalo? Ilegalno, dogovorili se Mika i Zika da ce to da bude revir. Sada tacno postoje zakonske norme koje revir treba da ispunjava, na zalost imamo samo ta dva. I ocigledno da ne zasluzujemo vise u ovoj situaciji.

I nema nikakve price, pricu samo ti pominjes. Musicarenje je u usponu i to je sa ovakvim stanjem reka prosto neverovatno. Evo danas komsiju koji prodaje skije (inace sarandzija) prevedoh u musicare, kupio covek plac na Zaovinama hoce da musicari. Pre samo par godina nam se smejao dok smo bacali ispred moje radnje, evo ga pazario stap i cekrk i krece.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi83 je napisao(la):
Moja predpostavka je da je covek nesto lose sanjao, pa tumacenjem sanovnika dosao do zakljucka da musicarenje ide silaznom putanjom i onda brze bolje da objavi to da bi se tendencija pada sto pre zaustavila i musicarenju udahnuo neko novi zivot.

Losa ti je pretpostavlka. Covek je jednostavno retard :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Oholi nema na cemu, aj zdravo.

Da bar citas temu video bi da taj podatak nisam ja izneo... Sta ja vise da pricam sa tobom...

Milane ja pokusavam da ti dokazes tvoju tvrdnju i da raspravu odvedem u pravom smeru, ali ti to neces...

Nemoj da me spinujes vec mi odgovori imas li podake ili si sanjo nesto, gledao u kuglu ili ti Milan tarot dojavio(da nis ti Milan tarot)...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Milan VB je napisao(la):
Sinovac, objasnio sam ti lepo u jednom od postova...
Ovde se ne govori u UKUPNOM BROJU musicara nego o broju ljudi koji godisnje pocnu da musicare... a taj broj opada, znaci sve manje i manje ljudi pocinje da musicari...

Na kraju krajeva donositi zakljucak da musicarenje u Srbiji napreduje samo zato sto se neprestano povecava broj, pored svih ostalih faktora je krajnje neozbiljno.

Tihi kaze da je tema bolesna a hoce da je vrati u normalan tok, zanimljivo.
Imas Tihi sve receno, ali ajde da ti ponovim...
Pogaseni reviri na Rzavu, Lopatnici, Rasini, Josanici, Golijskoj Moravici, Resavici...
U Djetinji i Grzi znacajno smanjena populacija ribe, u Grzi skoro i da ih nema
Visocica, Temska, Studenica itd masakrirane
Mrestilista se gase Timok, Braduljica pred gasenjem
A ako se mrestilista gase onda nema novih poribljavanja koja su i drzala nase reke u zivotu...
Sve manje novih musicara
nema novih ideja i projekata
musicari se podelili
itd itd

Moramo priznati da su ovo ipak konkretniji podaci. Nisam ni znao da sve ovo postoji..... :doh:

A

Aleksandar993

Guest
Ma hejter klasičan. Ne gubite vreme. Čovek, prodaj opermu nije ovo za tebe.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Losa ti je pretpostavlka. Covek je jednostavno retard :D

Simsone aj malo sad ozbiljno mnogo je gluposti izneseno pa stvarno nisam imao snage da citam svaki post sa paznjom.

Jel ima nekih osnovanih tvrdnji i argumenata ili je ovo fora ko sa drzavnim udarom, covek zvizne lajnu vise i onda se nesto istripuje...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Moramo priznati da su ovo ipak konkretniji podaci. Nisam ni znao da sve ovo postoji..... :doh:

Baki jer na osnovu ovih podataka donesen zakljucak da novih musicara svake godine ima sve manje i manje?

Ajde ljudi pomozite mi covek kaze da je sve jasno napisao a ja ne citam...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Oholig sam pitao u cemu se slaze sa Bojanom. Nisam dobio odgovor...
Slinu sam pitao da mi kaze koja je njegova strana na kojoj su on i njegovi drugari ako je moja strana da je musicarenje u krizi...nisam dobio odgovor
Tihom sam lepo obrazlozio zbog cega sam stekao takav utisak, on me opet pita... pokusava da vrati temu na pravi tok a misli da je budalastina jos uz sve to pokusava da podjebava... ubacuje se i mene proziva za neke podatke koje je izneo covek kog on brani, znaci dno
Ovaj mali balavac, se mangupira a i njemu sam lepo pokusao da objasnim o cemu se prica...
Zanimljivo drustvo, Bojanovi puleni hehehe

Momci ocigledno se ne razumemo... Drago mi je da ste zadovoljni, mozda i niste zasluzili bolje.
A moda ovo i nije tema o musicarenju nego svi protiv mene...malo vas je... hehehe

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Od oholog si dobio odgovor.
SLAZEM SE U SVEMU STO JE BOJAN NAPISAO.
na zalost moram da se slozim i kako te je okarakterisao. Jesu malo grublje reci al to je lepota naseg jezika.
Ps:eek:dgovorio sam ti...imas iznad u caps lock-u
Ps:eek:dgovorio sam ti...imas iznad u caps lock-u...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Oholig sam pitao u cemu se slaze sa Bojanom. Nisam dobio odgovor...
Slinu sam pitao da mi kaze koja je njegova strana na kojoj su on i njegovi drugari ako je moja strana da je musicarenje u krizi...
Tihom sam lepo obrazlozio zbog cega sam stekao takav utisak, on me opet pita... pokusava da vrati temu na pravi tok a misli da je budalastina jos uz sve to pokusava da podjebava...
Ovaj mali balavac, se mangupira a i njemu sam lepo pokusao da objasnim o cemu se prica...

Momci ocigledna se ne razumemo... Drago mi je da ste zadovoljni, mozda i niste zasluzili bolje.

Meni nista nisi obrazlozio, ajde da se ne lazemo jer je sve javno dostupno i vidljivo pa ispadas glup...

Ako mislis na ono sto je Baki citirao, ja iz toga nevidim nisa a ponajmanje neke argumente da broj novih musicara opada...

Da uzmemo u obzir da sam glup i nevidim nesto sto to vdis ajde pocni da se bavis ozbiljnim pisanjem a ne spinovanjem ostalih ljudi na temi...

Vrh Dno