Musicarenje u Srbiji -2016-

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
dzolix je napisao(la):
Simsone nije meni nesto stalo da bude  bolje jeste da mi je i stalo,,, Ja se vise brinem da ne postane gore nego sto jeste ,, npr  Srbija  da ima Drinu desnu obalu bez hidrocentrala bila bi jedna od prvoklasnih rib. evropskih destinacija,,,,a  problem je sto bi u Srbiji moglo biti unisteno ko zna koliko jos rjecica zbog  HE  mozda na red dodje i Gradac i Moravica ,,,evo  ove godine gradi se na rijeci Sani  na sani im nekoliko FF revira  , prosle godine na rijeci Ugar  na ugru je bio FF revir vise ga nema,,,  Onaj kravatas  obecava javno da ce biti nove koncesije  za HE na vrbasu

Ugar mi osta zelja da obidjem,iako vise nema revira. Hvala  sto me podseti na zivotnu zelju,posetu ove reke  :tbumb:
Samo ne znam kod kojeg mesta je  najzanimljiviji za FF .

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Najbolji i najljepsi dio Ugra je unisten ,,, tu je sada cijev a rijeka je ko potok,, Oni kad prave  centralu uvijek uzimaju gdje je najjaci protok i plus  sam izvor Ugra  u zadnje vrijeme  sluzi za napajanje kompleksa na Vlasicu ,, ostaje dio nizvodno od centrale prema uscu u  Vrbas,,,  raspitacu se jos  moj komsija ima tamo kucu  ide ponekad  tamo bio je i predsjednik njihovog rib. drustva pa cu ti  objasniti , ove informacije su od njega ,,,  ja sam davno tamo isao ,,

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milan VB je napisao(la):
Onda se vrati gde ti je mesto.
Ne zasluzujes da budem ovoliko bezobrazan prema tebi ali jbg...
Sine sustina je da ste se svi ujedinili protiv mene iz ne znam kog razloga a ne zato sto se ne slazete samnom. Dokaz je da niko nije znao u cemu se to slazete.
Ja odlicno znam svoje mesto. Ali Sam priznajes da so bezobrazan, onda she promeni.
Aj da probam ponovo.... Poslednjih 10god broj novih musicara se povecava (pisao Sam vec npr 2001 he bilo 10novih.... 2002 he bilo 12 novih.... I tako redom)

U tome se slazemo svi. Zq pocetak...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dajte fotku neke protočne HE!
Kod mene grade između dva brda i HE je visoka koliko može da se digne nivo.Znači mora da se radi akumulacija!
Potopiće privatnu imovinu bez ikakvog upozorenje ili pokušaja da se to nadoknadi.
Ministarstvo je oborilo sve ove projekte ali njih malo više zaboli!
Kod mene HE Zvrnik trenutno grije vodu.Voda u jezeru je sve praljavija,vegetacija buja i skoro da je mrtva akumulacija.
Ispod HE i dalje ima mladica po neka pastrmka i lipljen.

A da mladice je bilo na Drini prije HE evo i dokaza:
halil_sofradzija_58_kilograma.jpg

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
tommy lee pretpostavljam ako ministarstvo da dozvolu  onda ce morati traziti i vas pristanak to jest da prodate ,,Ako je manja sredina manje stanovnika tu  onda ce vas podmititi platice vam  vise nego  sto vrijedi vasa imovina realno e ako vas je vise onda vi odlucujete teze ce vas podmiti i zato mogu i odustati ,,  Bez dozvole vlade nemogu graditi i bez vaseg pristanka

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Drug moj oni već prave dvije...
Lafina o protočnim centralama kruži.Narod se upecao!
Svi misle da nema promjena u koritu ili na vodu,o ostalom nemaju pojma.
Bageri su prije dvije godine čitavo korito poravnjali.Sad sređuju obale,sjeku drveće i izdižu nasipe.
Itekako će biti akumulacija.
Nemam ja nekretnine nego pratim ovaj lopovluk i najviše me nervira negiranje da je ikada ovdje bilo živih bića pa i nas ljudi!

Na Drini su napravili studiju izvodljivosti gdje su sračunali šta sve treba da bude potopljeno od svetinja do kuća!

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kaze neko dobro je napredujemo... Napredujemo kao sto nam je drzava napredna.  :blush:
Jedne se pregradjuju druge su opustosene na trecima se planiraju hidroelektrane...
Kao da je vazno sto se prodaju materijali za musice i sto imamo dosta ljudi sto bacaju preko 25 m kad nema gde da se peca...
Danas jedino Gradac moze da priusti kvalitetan ribolov. I to je pitanje sa obzirom kakvim ribama je napumpan.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ima mnogo reka koje mogu da pruze kvalitetan ribolov, ali treba probati a ne samo kukati.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Drug moj oni već prave dvije...
Lafina o protočnim centralama kruži.Narod se upecao!
Svi misle da nema promjena u koritu ili na vodu,o ostalom nemaju pojma.
Bageri su prije dvije godine čitavo korito poravnjali.Sad sređuju obale,sjeku drveće i izdižu nasipe.
Itekako će biti akumulacija.
Nemam ja nekretnine nego pratim ovaj lopovluk i najviše me nervira negiranje da je ikada ovdje bilo živih bića pa i nas ljudi!

Na Drini su napravili studiju izvodljivosti gdje su sračunali šta sve treba da bude potopljeno od svetinja do kuća!

Ja kad slusam ove organizacije koje se bore  protiv HE slabo ima da se bore za ocuvanje Drine jer to je ono kad je nesto donekle unisteno neka ide vragu onda skroz,,  Ljudi su digli ruke  zato se ja i pribojavam kad ti naprave jednu HE onda krene jos vise  jer je probijen led ,,,,Nadam se da ce kod nas poceti pokreti za rusenje  svih HE,  to se vec desava u nekim zemljama i neke su srusene,,, Nece te HE vjecno tu biti... Ovo je pravna zemlja u pravnoj zemlji je sud glavni pa tek onda politicar i vlasnik kompanije,,,

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
I ovde je pravna zemlja. Imas pravo da cutis :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja obidjoh vecinu sem juga Srbije (izuzimajuci Moravicu) i Studenicu. Dakle nastavljas da lupetas bez argumenata.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
kad si obisao?
Ne ne lupam, kazem da si ti stalni gost na divljim vodama sirom Srbije i da si kompetentan sagovornik na tu temu.

Vrh Dno