Hehehe ja tupson, kaze mi covek koji u jednom postu tvrdi jedno a u drugom drugo i onda kad ga pitam da se dogovori sam sa sobom on nestane iz diskusije...
Ja tupson a ti ne znas koju pricu zastupas i koja je to strana na kojoj ste...a znas da kenjas da su svi na tvojoj strani
Tihi ja nisam provokator, ti si upao u diskusiju samo da bi mene provocirao i ispao najblaze receno smesan. Zato iskuliraj...
Baki-Pa je napisao(la):
Milan je u pravu. :yeswink: U ovoj zemlji sve škripi. Puno se priča i analizira a malo radi.
E a najjace organizuju ljudi ligu... Nemam nista protiv i svaka cast pojedincima sto se trude

nego mi je to skroz pogresno
Forsira se neka liga a jedine opcije za pecanje su Moravica koja nema nikakvih uslova za odrzavanje lige i Gradac... Peca se na Moravici a prica se o nekim rotacijama takmicara, dal je nesto indikator ili nije...smejanje
To je isto kao da hoce napredak iz babusnice da se takmici u ligi sampiona a raspravljaju se dal su na kopackama dozvoljena dva cvora ili moraju da se uvuku pertle... a fudbal igraju na livadi kad rasteraju krave i kad je coban trezan
Do jaja je situacija i svi me osudjuju kad kazem da je situacija losa a odrzavaju ligu na nekim potocima jer nema druge opcije...
Ajde sto ne organicujete neko kolo na Temskoj ili nekoj drugoj reci kad ima toliko ribe kao sto pojedini tvrde?