Milan VB je napisao(la):Izvini gde si ti video da sam ja rekao da popularizacija treba da se odvija preko takmicenja?
Posto ja to nisam nigde spomenuo tvoj post nema nikakvog smisla...
Ajde reci jer je normalno de se odrzava liga u musicarenju u ovakvim okolnostima?
Jer je normalno da se o tome raspravlja u krugovima musicara a ne u telu koje je nadlezno da se time bavi?
Ja sam rekao da podrzavam odrzavanje lige ali da mislim da bi trebali ovu pricu vezanu za musicarenje da gradimo od pocetka da bi stvarno nesto napravili kako treba...
Milan VB je napisao(la):
Ne postoji program da se musicarenje sto vise popularizuje medju mladima, MFS prakticno ne postoji, udruzenja ili sekcije su se svele na pravljenje musica i zajebanciju, a o stanju na rekama da ne govorimo, dovoljno govori podatak da su u igri samo 2 reke od koje je jedna Drina a ko peca na Drini zna sta je Drina... Znaci Gradac je jedina realna opcija...
To je problem koji treba da se resava, a liga je najmanji problem... Uvek ce da ima zainteresovanih takmicara za odrzavanje lige pa makar se sva kola odrzavala na jednoj reci...
maric je napisao(la):Ae da vidimo koliko kostaju te licence I sta jos treba clanarine itd..
maric je napisao(la):Ae da vidimo koliko kostaju te licence I sta jos treba clanarine itd..
simpson H je napisao(la):Dve potpuno odvojene teme koje si ti spojio u jedno.
Ovo je sustina, ja tako mislim a ti ili bilo ko drugi ako misli drugacije nemam nista protiv...Milan VB je napisao(la):Ja sam rekao da podrzavam odrzavanje lige ali da mislim da bi trebali ovu pricu vezanu za musicarenje da gradimo od pocetka da bi stvarno nesto napravili kako treba...
Milane, trenutno zaista crnogorci mogu da nam budu uzor. Imaju nekoliko odličnih revira na Limu, Zlorečici, Tari a što se tiče takmičenja redovnu Ligu već godinama, učestvovali su na nekoliko svetskih i evropskih prvenstava.Milan VB je napisao(la):...
A ako hoces da nam Crnogorci budu uzor, onda ja stvarno nemam sta da pricam sa tobom... A ako ovako nastavimo i Crna gora ce da bude musicarska velesila u odnosu na nas...
...
maric je napisao(la):E sad mogu li ja da budem clan No1 iz Valjeva iako se vodim sa adresom u Bg-u.( znam da se Republicka kupovala u mestu prebivalista, pa sam placao npr u Karpologiji ). I koji je klub ok u Beogradu ako postoji uopste???
Nemoc da odrzis komunikaciju na pristojnom nivou te potpuno diskvalifikuje iz bilo kakve dalje price samnom.Milan VB je napisao(la):Ne ti si dve odvojene teme spojio u jednu, zato sto si glup i ne kapiras sta sam hteo da kazem...
Pa Crna Gora i jeste musicarska sila za nas, u ovom trenutku.Milan VB je napisao(la):ovako nastavimo i Crna gora ce da bude musicarska velesila u odnosu na nas...
maric je napisao(la):Bilo bi dobro ako da se osnuje Udruzenje u APR-u I lepo se svi musicari iz Beograda uclane tu I ako ih ima npr 50 tak tih 10000 se podeli na 50 ljudi I bude 200din a licence 2000 uplati svak ponaosob..