Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Ja ako budem u toj cifri ( ne znam koliko se ljudi kvalifikuje ) za reprezentaciju idem  :D zalosno je to sto nam je svetsko prvenstvo tako blizu a ne mozemo da odemo ( mislim na pobednike repulickog ) kao sto verujem da ima minimum 50 musicara koji su bolji od mene a nisu se prijavili za takmicenje jbg..
znaci ti si novi reprezentativac  :tbumb: ko se jos prijavio za reprezentaciju ? cisto onako me zanima neobavezno ...ako znas?

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
tuzno je da srbija nema reprezentaciju u musicarskom sportu. kakva god da se sastavi bolja je od nikakve
svake naredne godine bi trebalo da reprezentacija bude jaca i bolja
svake naredne godine bi savez trebalo da ima vise sluha (a i finansija), i na kraju mozda nekada imamo reprezentaciju sa najboljim musicarima
za sada je bitno da imamo predstavnike za sv. prvenstvo

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sa ovom garniturom u savezu, nit sluha nit finansija. I sve zaserava jedan čovek, pravo zlo.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Goci je napisao(la):
Koliko može da košta odlazak cele ekipe na takmičenje? Nekoliko desetina hiljada evra?

Goci, imam informaciju da je kotizacija 1100 eura po takmicaru.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ako je neko spreman da finansira od svojih para 1100e i sigurno jos nekoliko stotina evra licnih troskova samo da bi se pojavio na prvenstvu ...ja mogu samo da kazem svaka cast i srecno na takmicenju  :tbumb: ...ali jos uvek ne mogu da verujem da sve to tako funkcionise i sve se nadam da ce se pojaviti neko da napise da nije tako  :(

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
sasats, do sad je bilo tako.
Videcemo.... ::)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma ne mogu da verujem da je to istina  :doh: zasto bi neko potrosio 1500e samo da bi se takmicio ? zar je zelja i potreba tako jaka ? ja to ne mogu da razumem da je neko spreman na tako nesto  :nowink: posebno ako se desi scenario da pobedi neko u ligi srbije ko ne zeli da ide i neko upadne umesto njega i plati toliko para . znas da nisi zasluzio da budes tu i jos debelo platis?
ja jos uvek cekam i nadam se da neko napise da nije ovako kako se danas pise u ovoj temi ? ovo je neverovatno ako je tacno ?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sasats naravno da ne bih isao ako sam lupam sad osmoplasirani a ispred mene toliko boljih i ja se sad kurcim i izvadim kes i idem..To je bzv ne bi bilo satisfakcije nikakve kad sam znam kako sam otisao..jedino da izvadimo kes i finansiramo prva 3  :D e sad ce svi pa sto mi da finansiramo itd..onda dzabe palamudimo ovde..jeste da treba da se stvari menjaju ali ne preko noci..ynam da je Bosna blizu ali hajde da ustalimo takmicenja svake godine pa da vidimo..Ja sam se iskreno prijavio jer sam hteo da izadjem na reku pecam, gledam kako to drugi rade, kupim fore, druzim se itd..nisam imao pojma da ce biti prica o Svetskom iskreno ni ne razmisljam o tome daleko sam ja od toga mozda jednog dana..ja sam za to da se mi lepo ispecamo 28-29 , da se zezamo a neka svetsko ostane drugima ove godine a mi cemo da e potrudimo da uskoro i Srbija ima svoje predstavnike ali da idu najbolji a ne oni sa kesom..

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bas tako maricu , normalan pristup i razmisljanje . treba da se odrzi domace takmicenje i treba da ucestvujes ako volis i zalis pa makar bio i zadnji , i ti i bilo ko ko ucestvuje .
prica se spontano prosirila na buduce dogadjaje oko eventualne reprezentacije . ja jos uvek ne mogu da verujem da se tako formira i odbijam da poverujem . moj ti je savet da ako i pobedis na srpskom takmicenju  i treba da pljunes 1100e samo za kotizaciju ...da te pare ako si ih namenio za ribolov stavis u dzep i lepo odes negde u sibir ili mongoliju da mlatis tajmene ko covek . u bosnu mozes da odes kad hoces za mnogo manju lovu i da pecas opusteno a ne na pistaljku kad se sve placa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne razmisljam o Svetskom..imam jos mnogo da ucim mada mozda jednog dana..ko to zna..sad mi je cilj  da pecam, i uzivam u tome, upoznajem nove ljude, ucim ,obidjem sto vise reka..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako se nađu finansije ići će najbolji, ako ne, onda oni koji imaju kintu po plasmanu iz lige. Lično bih najviše voleo da se nađe neki sponzor, više njih, i da odu oni koji su pošteno izborili mesto. U suprotnom, ko ima, srećno mu bilo. Važno je da neko ode i da sve od sebe.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja nikada ne bi otisao umesto nekoga ko je odustao makar mi sve drugi platio i jos da zaradim .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma bre lozite se bespotrebno. Svi treba da budu svesni situacije u kojoj se nalazimo. Vazno je forsirati domacu ligu dok ona ne postane znacajna a dotle ce se mozda promeniti i stvari oko odnosa saveza prema nasim takmicenjima. I to oko domace lige je ogroman posao jer mi realno nemamo vode za takmicenja.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Citam i neverujem sta vi pisete...

Koliko ja vas razumem ako ne bude bilo para za najbolje icice najgori sa parama...???

Bojane apsolutno se slazem sa tobom da je stanje ocajno, ali po tvojoj prici je ok da ako nema para za pravu reprezentaciju ide neka lovatorska reprezentacija da bi samo otisli. To bi znacilo da kad naprimer reprezentacija Srbije u fudbalu nebi imala para da ode na svetsko prvenstvo umesto njih ode Morava iz Medvedje samo zato sto lokalni biznismen ima para i hoce da finansira odlazak njegove ekipe na svetsko prvenstvo, a svi mi bi trebali da to podrzimo jer boze moj bolje da ode bilo ko nego da ne ode niko!!!

Drugo jer sam ja proteklih nedelja potrosio moje vreme i moj novac na otvaranje kluba i uclanjenja u savez zato da bih omogucio onima koji imaju para da odu na takmicenje samo zato sto boze moj BOLJE DA ODE NEKO NEGO NIKO, ako je tako ja ispadam iz aranzmana i sve do sada ulozeno cu prezaliti ali necu pomoci promovisanje nekih kvazi musicara samo zato sto imaju pare!!!

I ako znam da se necu takmiciti zbog privatnih obaveza, potrosio sam vreme i novac da bi pomogao i koliko je to moguce podrzao pocetak neceg dobrog za nas musicare u Srbi. I sad javno kazem, AKO JE POLITIKA OVOG TAKMICENJA BOLJE IKO NEGO NIKO JA ODUSTAJEM OD PRICE I POVLACIM SE I SVOJ KLUB IZ OVE BOLESNE PRICE!!!

I sto bi morali odma da se pojavimo na nekom ozbiljnom takmicenju, ajde da ove godine odrzimo ligu, nadjemo takmicare koji ce vezbati uciti jedni od drugih druziti se. Sta je poenta nase lige da na takmicenje ode neko, tj da stvorimo uslove da ode neko i predstavljao se kao neki sampion i musicar sampion drzave, nositi grb zemlje i , a ustvari on samo ima pare!!! AKO JE TAKO JA SAM VAN SVEGA VEZANOG ZA LIGU...

Sto hocemo sve preko noci da postignemo, ove godine liga odma svetsko takmicenje i cak se prica o nekom ozbiljnom plasmanu, dali ste jeli bunike i mesali sa nekim alkoholnim picem pre učlaska na forum...

I sad organizatore pozivam da se ovde javno oglase i razuvere nas, da ova nagadjanja i predpostavke nisu tacne...

Zato dobri i kvalitetni musicari sve manje ucestvuju na takmicenjima, zbog ovakve nepravde koji vecina podrzava ili sleze ramenima nad njom!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi, mozes da ne verujes svojim ocima i usima, ali mozes i da ne zamenjujes teze i ne razmisljas u ime drugih. Kazes "ako ne bude para..." , odmah da ti kazem da para sasvim sigurno nece biti od saveza. Pa i svako da pojuri svog sponzora mogu da se kladim da ih nece biti dovoljno ni blizu da se pokriju troskovi. Kad bih ovde pomenuo da je bolje da se uopste ne razmislja o izlasku reprezentacije na neko medjunarodno takmicenje, doslo bi do revolucije. Bez para nema odlaska nigde a ko hoce da blokira treceg, sestog, osmog i devetog iz domace lige(ovo nabrajam cisto deklarativno), da ako moze i makar formalno predstavlja Srbiju  neka mu sluzi na cast. Ja u tome svakako necu da ucestvujem niti da blokiram bilo koga.  Cak mislim da je i u nekom statutu pravilo da reprezentaciju cini prvih xyz a da ako je neko onemogucen ucestvuje naredni po plasmanu i tako redom. Ali mozda nisam u pravu, proverite to a onda ces da juris da se ubaci odredba tipa " ili prvih xyz takmicara ili niko".

Vrh Dno