Citam i neverujem sta vi pisete...
Koliko ja vas razumem ako ne bude bilo para za najbolje icice najgori sa parama...???
Bojane apsolutno se slazem sa tobom da je stanje ocajno, ali po tvojoj prici je ok da ako nema para za pravu reprezentaciju ide neka lovatorska reprezentacija da bi samo otisli. To bi znacilo da kad naprimer reprezentacija Srbije u fudbalu nebi imala para da ode na svetsko prvenstvo umesto njih ode Morava iz Medvedje samo zato sto lokalni biznismen ima para i hoce da finansira odlazak njegove ekipe na svetsko prvenstvo, a svi mi bi trebali da to podrzimo jer boze moj bolje da ode bilo ko nego da ne ode niko!!!
Drugo jer sam ja proteklih nedelja potrosio moje vreme i moj novac na otvaranje kluba i uclanjenja u savez zato da bih omogucio onima koji imaju para da odu na takmicenje samo zato sto boze moj BOLJE DA ODE NEKO NEGO NIKO, ako je tako ja ispadam iz aranzmana i sve do sada ulozeno cu prezaliti ali necu pomoci promovisanje nekih kvazi musicara samo zato sto imaju pare!!!
I ako znam da se necu takmiciti zbog privatnih obaveza, potrosio sam vreme i novac da bi pomogao i koliko je to moguce podrzao pocetak neceg dobrog za nas musicare u Srbi. I sad javno kazem, AKO JE POLITIKA OVOG TAKMICENJA BOLJE IKO NEGO NIKO JA ODUSTAJEM OD PRICE I POVLACIM SE I SVOJ KLUB IZ OVE BOLESNE PRICE!!!
I sto bi morali odma da se pojavimo na nekom ozbiljnom takmicenju, ajde da ove godine odrzimo ligu, nadjemo takmicare koji ce vezbati uciti jedni od drugih druziti se. Sta je poenta nase lige da na takmicenje ode neko, tj da stvorimo uslove da ode neko i predstavljao se kao neki sampion i musicar sampion drzave, nositi grb zemlje i , a ustvari on samo ima pare!!! AKO JE TAKO JA SAM VAN SVEGA VEZANOG ZA LIGU...
Sto hocemo sve preko noci da postignemo, ove godine liga odma svetsko takmicenje i cak se prica o nekom ozbiljnom plasmanu, dali ste jeli bunike i mesali sa nekim alkoholnim picem pre učlaska na forum...
I sad organizatore pozivam da se ovde javno oglase i razuvere nas, da ova nagadjanja i predpostavke nisu tacne...
Zato dobri i kvalitetni musicari sve manje ucestvuju na takmicenjima, zbog ovakve nepravde koji vecina podrzava ili sleze ramenima nad njom!!!