vlajko, samo tako, korak po korak. ja sam za sad zadovoljan sa takmicenjem da se odrzi.
ako Bog da, pa se i plasiram, iako je skoro nemoguce, probao bih da pronadjem novac, sam i sa prijateljima. i o tome se pricalo.
Volim takmicenja, nisam zavidan (mnogo

), voleo bih da stvarno najbolji odu. Aili ajmo prvo ovo nase u srbiji da sredimo i odradimo kako dolikuje.
Nevernih Toma ima i uvek ce biti, onih koji crnjace takodje, ja cu da probam, sa par drugara koji su entuzijasti probacemo i verujem uspeti da touradimo dobro koliko je u nasj moci.
Za sve koji nisu ukljuceni, Vlada je uradio najvise, decko se iscimao oko svega, onako prijateljski bas nastupio. Tihi se opet bez ikakvih interesa ukljucio u pricu, iscimao se, otvorio klub.... a to nije mali posao. Finansijski momenaat ne pominjem, iako znacajan za sve nije najbitniji.
zao mi je sto npr Radojica se ne takmici, jako kvalitetan ribolovac....a ima takvih jos.Nadam se da ako sad uspemo, pa dokle god stigli, da cesledecegodine ovo da sazri i da bude jos bolje.
i nadam se da nece biti ubacenih elemenata koji bi da budu tu samo da podrivaju.
ja bih voleo da pobedim, naravno, ali prija mi i druzenje izuzetno, sta god pricali neki, meni je to dvoje spojivo, bar iz mog ugla.
jjesmodaleko od ostalih, ali nismo gori. Ako uporedim ove nase forume, ljude, sa nekim drugim forumima i nekim drugim ljudima, verujte da ne zaostajemo. cak mnogo se vise nasi ljudi trude, gledaju siru sliku.
imao sam prilike da pecam sa covekom koji je francuz i koji je bio evropski prvak i reprezentativac njihov, nista spektakularno.dobar pecaros i to je sve.
imamo sanse samo ako odemo.
a do tada ajmokorak po korak. ko hoce nek podrzi, ko nece nek cuti i nek gleda svoja posla.