Milanče je napisao(la):Zbog mogućnosti da se ode na Svetsko prvenstvo ove godine je iznuđeno "ubrzano" izborno tj. državno prvenstvo koje će se održati "u cugu" jednog vikenda na Gradcu. Jednostavno se mora cela organizacija završiti pre uskrsa da bi se eventualno prijavili na vreme.
Nisam presrećan celom tom činjenicom ali mislim da je sada nemoguće drugačije. Mislim da je jako važno i dobro da se kako-tako održi!!! Pa dogodine malo bolje, pa za par godina biće to nalik okruženju...
ako je tako nije realno . znaci ko pobedi jedno kolo ide na svetko a ko pobedi 6 prvak je drzaveBaki-Pa je napisao(la):Ne znam koliko je realno, ali bi ovo na Gradcu trebalo da bude izborno za svetsko a kasnije da se održi državno prvenstvo u šest kola, kako bi već ove godine imali poznat spisak 10 najboljih za sledeću godinu, tj sledeće svetsko prvenstvo. Tako se radi u svim pecaroškim disciplinama. U tom slučaju, reprezentativci imaju dobrih 7-8 meseci za pripremu.
ti pecas na gradcu i poznajes reku samim tim si ozbiljan kandidatmaric je napisao(la):Naravski Sasatsove godine može da me prokenja al sledeće cu biti ozbiljan kandidat
![]()
Da, ali svima je isto...eko je napisao(la):...
E sad ovo mi malo za gazenje rijeke skroz bzvz, ja stojim na obali rijeke a riba mi je kod druge obale gde je matica, 15ak metara dalje od mene.
I sad niti mogu na tu daljinu da imam dobru kontrolu nimfe niti mogu da je vodim kako to ja radim. Plus ako bude jaka voda jos vise problema.
...