Mušičarska Liga 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sale, u programu za svetdko stoji da se boduju sve ribe. Korhner je negde objavio i cini mi se da sam tako nesto procitao. Meni je pomalo glupo da se samo salmonide boduju

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Milanče je napisao(la):
Zbog mogućnosti da se ode na Svetsko prvenstvo ove godine je iznuđeno "ubrzano" izborno tj. državno prvenstvo koje će se održati "u cugu" jednog vikenda na Gradcu. Jednostavno se mora cela organizacija završiti pre uskrsa da bi se eventualno prijavili na vreme.
Nisam presrećan celom tom činjenicom ali mislim da je sada nemoguće drugačije. Mislim da je jako važno i dobro da se kako-tako održi!!! Pa dogodine malo bolje, pa za par godina biće to nalik okruženju...

Mito, ja mislim da ce se i jos 2 kola odrzati jednog dana u aprilu, jer je savez trazio da ukupno mora biti 6 kola. Makar sam tako bio obavesten.

E sad ovo mi malo za gazenje rijeke skroz bzvz, ja stojim na obali rijeke a riba mi je kod druge obale gde je matica, 15ak metara dalje od mene.
I sad niti mogu na tu daljinu da imam dobru kontrolu nimfe niti mogu da je vodim kako to ja radim. Plus ako bude jaka voda jos vise problema.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne znam koliko je realno, ali bi ovo na Gradcu trebalo da bude izborno za svetsko a kasnije da se održi državno prvenstvo u šest kola, kako bi već ove godine imali poznat spisak 10 najboljih za sledeću godinu, tj sledeće svetsko prvenstvo. Tako se radi u svim pecaroškim disciplinama. U tom slučaju, reprezentativci imaju dobrih 7-8 meseci za pripremu.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Moram da se uključim u ovo,
pa onda Mita i Oholi neće ići na svetcko  :hammer: :hammer: :hammer:.
Moraću ja umesto njih

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Ne znam koliko je realno, ali bi ovo na Gradcu trebalo da bude izborno za svetsko a kasnije da se održi državno prvenstvo u šest kola, kako bi već ove godine imali poznat spisak 10 najboljih za sledeću godinu, tj sledeće svetsko prvenstvo. Tako se radi u svim pecaroškim disciplinama. U tom slučaju, reprezentativci imaju dobrih 7-8 meseci za pripremu.
ako je tako nije realno . znaci ko pobedi jedno kolo ide na svetko a ko pobedi 6 prvak je drzave  :D daj ne zajebavaj me , nema sanse da je tako  :nowink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako se to ne uradi, bićete u cajtnotu svake godine. Jednom će morati da se preseče. Na ovogodišnje svetsko ili bilo koje drugo takmičenje, idu prošlogodišnji najbolji.  :yeswink:  I možete da se smejete koliko hoćete, ko malo razmisli, videće da sam u pravu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sta da se presece ?  ili da se ne ide na svetsko ili da cela liga bude ta dva dana na gradcu . van pameti je da jedno kolo odluci ko ide a posle da se peca za prvaka drzave . ja sam razumeo da je to na gradcu liga i tu cemo dobiti prvaka . ja bi voleo da  marica prokenja dobro mesto i da bude prvi  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravski Sasats :) ove godine može da me prokenja al sledeće cu biti ozbiljan kandidat :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
To na Gradcu i jeste liga i dobiće se prvak države, silom prilika. Taj prvak i još njih 4-5 će ići na svetsko. Samo se pitam, ko će ići na sledeće svetsko prvenstvo? Ista ekipa od ove godine? Neće da može.  :nowink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Naravski Sasats :) ove godine može da me prokenja al sledeće cu biti ozbiljan kandidat :)
ti pecas na gradcu i poznajes reku samim tim si ozbiljan kandidat  ;) samo dobro mesto da ti padne i sve je moguce . kao sto rece cini mi se milance , svako moze da pobedi ali prednost imaju ljudi koji poznaju reku

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Najbolje je poznaju Oboli i Mita profesor. Ja imam dosta da učim al sve je moguće  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mada iskreno nema veze da li dobro znaš reku posto su zadnja dva takmičenja dobili Vranjanci a ljudi dodju 2 puta na Gradac godišnje.Strimer i bacaj :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
eko je napisao(la):
...
E sad ovo mi malo za gazenje rijeke skroz bzvz, ja stojim na obali rijeke a riba mi je kod druge obale gde je matica, 15ak metara dalje od mene.
I sad niti mogu na tu daljinu da imam dobru kontrolu nimfe niti mogu da je vodim kako to ja radim. Plus ako bude jaka voda jos vise problema.
...
Da, ali svima je isto...
Eko, na velikim takmičenjima su dužine staze za svakog takmičara po 200m. Nema rotacije i ti na svojih 200m radi šta hoćeš. Plivanje zabranjeno!
Gradac je mali, dužina svakog mesta je oko 30m. Zamisli ko bi šta mogao da uhvati kada bi prvi takmičar za svojih pola sata pregazio celo svoje mesto... Sa druge strane ako nema rotacije svaki takmičar bi pecao sat i po na svojih 30m... I da gaziš i da ne gaziš smorio bi se posle pola sata. Osim toga mesta su jako neravnopravno popunjena ribom tako da bi mogao gadno da najebeš sa lošim mestom. Ovako ih promeniš 3 za sat i po tako da je bar koliko-toliko realno i imaš šansu da dođeš na mesto koje još ima raspoloženih riba i nije pregaženo...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ako ih neko ne pregazi strimerom pre toga i poplasi ribu :)

Vrh Dno