Goci je napisao(la):Ne dobih odgovor na pitanje koja se sve vrsta boduje?
Šta ako nekom rgne vladikinopločka mladica od 70 cm, pakleštički lipljan od pola metra ili jednako duga jezerska zlatovčica koja je pošla uzvodno od jezera prateći mrest klena?
sašaPI je napisao(la):Mita imao spadanje jedne 60+cm-držao je 3-4min...
pannic je napisao(la):Sin mu je otisao na sajam sa svojim cuvenim konjima pa je covek bio u Pirotu, morao da brine o ostatku domacinstva, nije ni mogao da se javi. Svi koji su trebali da dodju a nisu, imali su neki jaci razlog. Drugi put mozda.
maric je napisao(la):Xaxaxaxaxaxaxa bravo Sale. Stvarno mi je krivo sto nisam ucestvovao ove godine u ligi da ne dozvolim Miti da digne opet pehar ali u jednu ruku me i raduje kad vidim rezultate jer cu da ih operem sledece godine![]()
! Šanse su imali samo oni preko 100 kila koji mogu da se usidre ko naftna platforma i čačkaju po ćoškovima.Tikomir zamalo bez kičme da ostane-zagazio u jedan džep uz obalu,zapeo se uz vrbu i gađao preko matice,nažalost samo male ribe imao...A Baki bi sad imao velike šanse..mada i Hura sa 130kila nije smeo puno da gazi.Maricu, nije daleko sledeca godina. A ti na visoko pucas. Realno stanje stvari je sledece, losiji si i dalje od vecine. Moze da te ukenja u slobodnom ribolovu. Tu biras mesto. Na takmicenju je druga prica.maric je napisao(la):Tihi je imao krompire u dzepovima![]()
![]()
SasaPi pa nije poenta da gazis nego da znas da zabacis na pravo mesto bez gazenja. Vidim ja da I ti sumnjas u mene. 8)
To si I za Lipca pricao. E sad koliko si ti merodavan da kazes koliko je neko bolji od drugih jer te ne vidim u prvih 3 na tabeli ove godine.oholi je napisao(la):Maricu, nije daleko sledeca godina. A ti na visoko pucas. Realno stanje stvari je sledece, losiji si i dalje od vecine. Moze da te ukenja u slobodnom ribolovu. Tu biras mesto. Na takmicenju je druga prica.
Nadam se da shvatas da ako sledece godine ne budes prvi ima da istrpis ozbiljno rektalno razgibavanje...
Nije nemoguce. Al je poprilicno neverovatno da budes prvi
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk