pedjabg je napisao(la):
Milance je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Vredi pogledati kako sam rukom prihvatio onu nišavsku pastrmku sa aktuelnog video klipa. Školski primer, mada to nije jednostavno kao što izgleda. Isto tako sam rukom prihvatao i mnogo krupnije ribe.
Samo ti tako prihvati i štuku, što veću tim bolje

I ja mislim da je to školski primer kako NIKADA ne treba prihvatiti ribu
POTPIS!
Predlažem posetu ovom linku http://www.musicarenje.org/galerija/main.php?g2_itemId=343
Ovako izgleda mušičar koji zna da ubode krupnu štuku na strimera i prizemlji je bez meredova. PedjaBG, da li ti možeš da pretpostaviš koliko sam ja štuka izvukao mušičarskim priborom i jednom (levom) rukom podigao i oslobodio ili gurnuo u čuvarku? Ti verovatno nisi ni jednu, ali izgleda da "znaš" kako ih treba prihvatiti. Kako to? Rođen si takav? Beogradska voda? Vazduh? Univerzitet?
Ako budeš dobar možda ću te voditi da gledaš kako se to radi, jer može da ti zatreba.
Nema mnogo veze sa ovom temom, ali odaću ti jednu tajnu. Štuka se, po mom pravilu, najbrže i najsilovitije vadi. Ja štuku zamaram najviše u vazduhu, dok skače i šeta po vodi (tail walking. Kada ćemo na engleskom, da me bar neko razume?), a prihvatam je isto kao i ovu pastrmku, ali još i brže (da li je to moguće?), dok je još zbunjena i još nije ni pobesnela. Borba sa štukom od 1 kg, traje mi u proseku 3 sekunde i to u najzatravljenijoj bari. ???
Preporučujem ti da se raspitaš kod onih koji su posmatrali kako vadim i prihvatam ribe, kako to izgleda, pre nego što bilo šta napišeš. Verujem da tako nešto nikad nisi video. Zaboravljaš da razgovaraš sa čovekom koji preko 200 puta godišnje mušičari, već više od 20 godina i mnogo riba ščepa svojim prljavim prstima.
Uvežba se to. :yeswink:
UUuuuuffff, mnogo se primam na ovakve provokacije. Old school, šta češ. :lol: Zdravo je to.