Musicarski MEREDOV

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Najradije bih sam ispleo mrezu, a ova opcija nek ostane za svaki slucaj ako se ne proslavim u svom poduhvatu ;)

boko

Junior member
Učlanjen(a)
31.08.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Vidis Zeko kako Pedja zna u cemu je caka. Mogo sam ja da odem i do formaxa ovde na NBG-u (5 min od gajbe mi je) da sam teo da kupim meredov kod njih. Al nekako mi merak da ga zbudzim sam ;) :D

Бата-Јоцо,
ево навијам за тебе и тај твој буџ-мередов. Ако треба, лично ћу да држим рам док му будеш тестерисао дршку. Мада, док још ниси привео посао крају, јавља ми се идеја... Како би било да пронађеш ону навлаку за рекет, која се затвара рајсфишлусом, која би могла да служи да на мрежицу не падне прашина. :) Онда(к), када стигнеш на језеро, седнеш у дубак или у чамчић, па завеслаш мередовом, 'нако нераспакованим... Тек кад бациш сидро, скинеш навлаку и затетребиш је негде иза леђа, да не смета... док не затреба.
А, ш'а кажеш?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
boko je napisao(la):
Онда(к), када стигнеш на језеро, седнеш у дубак или у чамчић, па завеслаш мередовом, 'нако нераспакованим... Тек кад бациш сидро, скинеш навлаку и затетребиш је негде иза леђа, да не смета... док не затреба.
А, ш'а кажеш?
ja kazem izuzetna ideja! :D :D :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Boko ideja je DO JAJA :lol:. Samo da nadjem float tube :blush:. Mada sam video pre neki dan na sajtu bass pro shopa neki su na popustu jedan je oko 45$ a drugi oko 60$ :tbumb:
Mada mogo bih i njega da napravim.

@Milance
Mozda i ti nekom delujes dokon kad vezujes muve ili pecas?
Mislite o tome ;)

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
100ka je napisao(la):
Boko ideja je DO JAJA :lol:. Samo da nadjem float tube :blush:. Mada sam video pre neki dan na sajtu bass pro shopa neki su na popustu jedan je oko 45$ a drugi oko 60$ :tbumb:
Mada mogo bih i njega da napravim.

@Milance
Mozda i ti nekom delujes dokon kad vezujes muve ili pecas?
Mislite o tome ;)

Aaaa, ne, Milance tad deluje pametno!
Gledas li ti dete South Park?
A vi ostali, zar ne vidite da se pred vama radja novi Grunf?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Na Dizajn Zoni ima jedan ceo deo foruma koji se zove DIY (Do It Yourself) tj. NAPRAVI SAM Mogli bi i ovdašnji administratori da prekopaju po temama i pronađu sve slične stvari ovde - čini mi se da je bilo par pokušaja sa stegama, ...
Grunfovi - SAMO NAPRED, mogli bi na kraju da izabermo i najGrunfa 2007-me!!!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
E pa Joco, pod Sjeklocinom cvrstom rukom i sa motivacijom od Milanceta smesi ti se lepa samograditeljska, Grunf-buducnost!  :D :D :D
Ja cu samo malo da te podj... sa cetvrt vijagre... :hammer: :hammer: :hammer:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
StoTka, javi se ciki da ti uvalim ideje... besplatno! 8)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
pedjabg je napisao(la):
Nisam bas razumeo u cemu je fora sa South Parkom (bila pre neki dan na OBN-u epizoda "S.P. in the world of warcraft") ??? :-\
Koliko se secam Grunf je neki lik iz Alana Forda (nazalost procitao sam u zivotu mozda 2 stripa Alan Ford), pretpostavljam da je stalno budzio nesto cim ga pominjet u toj konotaciji.

Milance pa ondak ceo odeljak o vezivanju muva moze da se turi pod DIY :D
Zezam se.
Ali koliko se ja secam sem ovog o meredovu i o DIY stegici bilo je i o DIY float tubu ;)

E bre Pedja pa to od tebe nisam ocekivao. Ccc :D

Chika Sjeki nabavicu ja tebi jednu devojcicu pa ti njoj uvaljuj do mile volje, a mene obidji ako nije problem  :D Razmena idej moze al samo putem digitalnih medija dok ne popravis utisak :p

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
100ka je napisao(la):
pedjabg je napisao(la):
Nisam bas razumeo u cemu je fora sa South Parkom (bila pre neki dan na OBN-u epizoda "S.P. in the world of warcraft") ??? :-\
Koliko se secam Grunf je neki lik iz Alana Forda (nazalost procitao sam u zivotu mozda 2 stripa Alan Ford), pretpostavljam da je stalno budzio nesto cim ga pominjet u toj konotaciji.

Milance pa ondak ceo odeljak o vezivanju muva moze da se turi pod DIY :D
Zezam se.
Ali koliko se ja secam sem ovog o meredovu i o DIY stegici bilo je i o DIY float tubu ;)

E bre Pedja pa to od tebe nisam ocekivao. Ccc :D

Chika Sjeki nabavicu ja tebi jednu devojcicu pa ti njoj uvaljuj do mile volje, a mene obidji ako nije problem  :D Razmena idej moze al samo putem digitalnih medija dok ne popravis utisak :p

Ohohohohohoho!
Grunfasticno!
Cika Sjekloca i ja te ne ispustamo iz vida. ('Bem nas corave!  :hammer:)
'Ajde, kad ce taj meredov?
I kad strikas mrezicu, zamisljaj one lagane letnje koncane zenske bluzice...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):

Steta, stvarno! Pa ALAN FORD je institucija.... E, ove mladje generacuje su uskracene u mnogo cemu!
gr.jpg

100ka je napisao(la):
Chika Sjeki nabavicu ja tebi jednu devojcicu pa ti njoj uvaljuj do mile volje, a mene obidji ako nije problem  :D
Nemoj devojcicu... n'umem ja to, pokvaricu joj nesto. Bolje mama...

100ka je napisao(la):
Razmena ideja moze al samo putem digitalnih medija dok ne popravis utisak :p

Evo, popravio sam utisak o tebi... Da pocnemo?

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
EEE šta su ti ovi današnji klinci,ne znaju ko je Grunf,jebo te!!!!

E bata Joco,razočarao si me i kao čovijek i kao komunista!!

I još ćeš da budžiš takvu stvar kao što je meredov,pa onda još malo ispašće i cijela serija štapova "by 100"  kako si krenuo.

Vrh Dno