100ka
Hero member
Najradije bih sam ispleo mrezu, a ova opcija nek ostane za svaki slucaj ako se ne proslavim u svom poduhvatu 
E jesi dokon...100ka je napisao(la):Najradije bih sam ispleo mrezu, a ova opcija nek ostane za svaki slucaj ako se ne proslavim u svom poduhvatu![]()
100ka je napisao(la):Vidis Zeko kako Pedja zna u cemu je caka. Mogo sam ja da odem i do formaxa ovde na NBG-u (5 min od gajbe mi je) da sam teo da kupim meredov kod njih. Al nekako mi merak da ga zbudzim sam![]()
![]()
ja kazem izuzetna ideja!boko je napisao(la):Онда(к), када стигнеш на језеро, седнеш у дубак или у чамчић, па завеслаш мередовом, 'нако нераспакованим... Тек кад бациш сидро, скинеш навлаку и затетребиш је негде иза леђа, да не смета... док не затреба.
А, ш'а кажеш?
100ka je napisao(la):Boko ideja je DO JAJA :lol:. Samo da nadjem float tube. Mada sam video pre neki dan na sajtu bass pro shopa neki su na popustu jedan je oko 45$ a drugi oko 60$
Mada mogo bih i njega da napravim.
@Milance
Mozda i ti nekom delujes dokon kad vezujes muve ili pecas?
Mislite o tome![]()
Nisam bas razumeo u cemu je fora sa South Parkom (bila pre neki dan na OBN-u epizoda "S.P. in the world of warcraft") ??? :-\pedjabg je napisao(la):Gledas li ti dete South Park?
A vi ostali, zar ne vidite da se pred vama radja novi Grunf?
100ka je napisao(la):Nisam bas razumeo u cemu je fora sa South Parkom (bila pre neki dan na OBN-u epizoda "S.P. in the world of warcraft") ??? :-\pedjabg je napisao(la):Gledas li ti dete South Park?
A vi ostali, zar ne vidite da se pred vama radja novi Grunf?
Koliko se secam Grunf je neki lik iz Alana Forda (nazalost procitao sam u zivotu mozda 2 stripa Alan Ford), pretpostavljam da je stalno budzio nesto cim ga pominjet u toj konotaciji.
Milance pa ondak ceo odeljak o vezivanju muva moze da se turi pod DIY
Zezam se.
Ali koliko se ja secam sem ovog o meredovu i o DIY stegici bilo je i o DIY float tubu
E bre Pedja pa to od tebe nisam ocekivao. Ccc
Chika Sjeki nabavicu ja tebi jednu devojcicu pa ti njoj uvaljuj do mile volje, a mene obidji ako nije problemRazmena idej moze al samo putem digitalnih medija dok ne popravis utisak
![]()
100ka je napisao(la):Koliko se secam Grunf je neki lik iz Alana Forda (nazalost procitao sam u zivotu mozda 2 stripa Alan Ford), pretpostavljam da je stalno budzio nesto cim ga pominjet u toj konotaciji.
Nemoj devojcicu... n'umem ja to, pokvaricu joj nesto. Bolje mama...100ka je napisao(la):Chika Sjeki nabavicu ja tebi jednu devojcicu pa ti njoj uvaljuj do mile volje, a mene obidji ako nije problem![]()
100ka je napisao(la):Razmena ideja moze al samo putem digitalnih medija dok ne popravis utisak![]()
rabbit je napisao(la):I još ćeš da budžiš takvu stvar kao što je meredov,pa onda još malo ispašće i cijela serija štapova "by 100" kako si krenuo.