E ima da slikam teren,tj avliju pa da vidite kako to izgleda kod mene.Pa kad mi se još kerovi šetaju po dvorištu,a vole da jure strunu...Nije baš livada.Ima i kuća,pa neke jele(dokaz mog brdskog porijekla),pa i sama trava kad nije pošišana.
compshop je napisao(la):Ovo je mnogo dobra zajebancija!!!!!
Na livadu pustis macku ili kokosku i zezas se do mile volje.
P>S> Macka je brza i bolji je borac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam jedno vreme vežbao sa psom, a muva za vežbanje mi je bila smrdljiva krpa koju on nikada ne bi ispuštao. Samo, ja nisam vežbao zabacivanje, već zamaranje. Mogu vam najozbiljnije reći da je pomoglo da se izveštim u tome.compshop je napisao(la):Ovo je mnogo dobra zajebancija!!!!!
Na livadu pustis macku ili kokosku i zezas se do mile volje.
P>S> Macka je brza i bolji je borac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jr je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Bacanje se najbolje vežba na reci, a nikako na livadi! Zato i muva za vežbanje treba da bude prava.
AKo vežbaš da zabacuješ štuki, moraćeš da vežbaš posebne stvari. AKo vežbaš zabacivanje lipljenu, to je drugačije. AKo treba da vežbaš zabacivanje na obrasloj Mlavi, neće ti pomoći livada. Ako treba da vežbaš za Drinu, morao bi da se zatrpaš do pupka u livadi...
Nemojte da vas neko zajebava i zamajava. Vežbajte na reci. Čak i ako imate pomoć instruktora, tražite reku, a ne livadu; mušicu, a ne džidža-midžu.I za mene je ovo jedini ispravan pristup.