Evo moj prvi Red Spinner...uzevsi da sam pocetnik sam zadovojan sa ovim mojim radom... Ovakvog Red Spinnera nisam vidio nigdje, i verujem da je ova moja verzija stvarno moja i originalna. Malo sam gledao po internetu i vidio svasta, ali sa ovakvim telom i ovakvim krilcima i nogicam nisam zapazio. Zato verujem u autenticnost ove moje verzije Red Spinnera. Inače veoma cenim tuđe radove, ali kada je reč o istraživanju ne volim plagijatizam. Telo koje sam napravio sam naučio raditi prema instrukciji O. Edwardsa, ostalo je moja kreativnost i moja snalažljivost i početnička nespretnost :lol:
Udica: 12 Tiemco (bez kontra kuke)
Krila: 1mm tanka polipropilenska pena bele boje
Telo: isti materijal kao i za krila, samo da sam ga malo
izbockao iglom jer se naduvao dok sam ga vezao.
Rep: Ulepljeni isperci nojevog pera
Dve nogice spreda: isto ko i rep
Nogice: smeđi petao
Krilca se daju kupiti, a i napraviti na vise nacina. Npr. Ako imate skener skenirajte originalna i isprintajte na tanku foliju. Moze da originalna nalepite na neki bolji selotep samo sa jedne strane i izrezete ih, za cudo dugo drze. Ja sam probao za dragon fly tu metodu (to je bila jedna od mojih prvih suhih pre dve godine i sve se prije raspalo nego krila

A sada radim od spomenute pene. Brat od moje zene kupio novu graficnu za svoj racunalnik a ja ugledao zanimljiv omot i sada imam materijala za nekih 1000 krilca
No, evo mog Red Spinner-a: