NEDELJA 05.02.2008.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Da smo svi razmisljali kao ti nikad nebi naucili nista novo. Pakuj si baco lepo pribor to sta imas i prikljuci se.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D :D :D
A ti mislis da tamo sede sve sami profesionalci.
Dodji da se upoznas sa ekipom a kasnije sve dolazi na svoje. U principu, Niski musicari su veoma otvoreni za druzenje i sigurno ces dogovoriti odlazak u ribolov sa nekim, a onda je na tebi koliko ces da naucis.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Cast ce mi biti,kazem samo ako nadjem malo vremena,sljekam na nekoj gradjevini, parola snadji se sto kaze BLUE FOX,treba mi za prsluk. :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sta ce prsluk mi gazimo po plicacima :D, i moram da pitam nisi li bre to ti Memedovicu i nasao nas da malo.
Malo sale druze  :tbumb: Dobrodosao

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ma jok,tu sliku nadjoh na netu usnimih je postavih je cisto malo da ne bude prazno  ::) ::) ::) ::) ::)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mislim da je nacelno ostalo dogovor za Sicevo pa ako ima neki predlog za tacno mesto i vreme neka stavi. Ja sam ranoranilac pa ako odgovara oko 08.00 (nece valjda neki da padaju u nesvest) skupljanje preko puta malog vikenda na velikom parkingu, pa cemo dalje.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
8 sati ujutru  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: pa vi mora da se salite. Pa sad je zima bre ce pocrcamo. Strah me hvata kad pomislim kad treba da ustanem da bih tamo bio u 8. Sto  bi Savo Martinovic rekao najlepsa su mi jutra i zore koje sam prespavao :yeswink: :respect:.
Ukratko dolazim al' pre 10 a.m. tesko.
Proverava li neko kakvo ce vreme da bude? U svakom slucaju pripremite se :ninja:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
  I ja bih da se pomeri za 10 h, ali i dodatnih 30 minuta.
sleep.jpg

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Rano i za mene. Imam nameru da ustanem tek u 10. :bye:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Neka bude u 10 ali da pocne ja sam tamo od 9.30. Ja bez kafe na vodi pre pecanja mogu samo da 'lipsem'. Zato ko ce da pije fuka nek se nacrta u 9.30. Moja kafa :smoke:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sada cu morati i rakiju da grejem zbog ove greske. Ma nek se vidi raskos kako kaze moj kum :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Kako ste krenuli u Nišu će izgleda da bude najslabiji odziv birača u nedelju. :D :D :D :D :D :D :tbumb:
Dalje insinuacije u kontextu politike ne želim.

Vrh Dno