Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
A ti mislis da tamo sede sve sami profesionalci.
Dodji da se upoznas sa ekipom a kasnije sve dolazi na svoje. U principu, Niski musicari su veoma otvoreni za druzenje i sigurno ces dogovoriti odlazak u ribolov sa nekim, a onda je na tebi koliko ces da naucis.
Mislim da je nacelno ostalo dogovor za Sicevo pa ako ima neki predlog za tacno mesto i vreme neka stavi. Ja sam ranoranilac pa ako odgovara oko 08.00 (nece valjda neki da padaju u nesvest) skupljanje preko puta malog vikenda na velikom parkingu, pa cemo dalje.
8 sati ujutru pa vi mora da se salite. Pa sad je zima bre ce pocrcamo. Strah me hvata kad pomislim kad treba da ustanem da bih tamo bio u 8. Sto bi Savo Martinovic rekao najlepsa su mi jutra i zore koje sam prespavao :yeswink: :respect:.
Ukratko dolazim al' pre 10 a.m. tesko.
Proverava li neko kakvo ce vreme da bude? U svakom slucaju pripremite se .
Neka bude u 10 ali da pocne ja sam tamo od 9.30. Ja bez kafe na vodi pre pecanja mogu samo da 'lipsem'. Zato ko ce da pije fuka nek se nacrta u 9.30. Moja kafa