Ma neeee, kao i obicno nista ti nije jasno. Isti si kao Alisa u zemlji cuda (nadovezo bih se na ovo

).
Vec kada ugrabim slobodno vreme, lovim lipljana na Drini, klena na Radojni, Pastrmku na tim groznim revirima. Volim eto da lovim gde sta ima, da pustim ulov i prepricavam kojekakvima kako je lep osecaj pustiti ribu. Hvala bogu pa mogu da izaberem neki komad u marketu i platim onome ko prodaje ribu.
Vidi, da si proveo vise dana u ribolovu od mene - jesi. Da si stariji - jesi. Da si ulovio vise ribe - jesi. Da si pojeo vise ribe - jesi. Da si bolji ribolovac od mene - jesi. Da imas vise slobodnog vremena od mene - imas. Da si nezreo - jesi. Da si kontradiktoran u vecini stavova - jesi. Da si Predsednik - jesi. Da si konstruktivan - pokusavas. Da si pametan - ne bi imao vremena da se zajebavas sa politikom s'obzirom da si u srednje poznim godinama, mada ces biti duga veka koliko ribe jedes.
Razlikuju nam se prioriteti, posao, kuca, ribolov. Ja lovim u Pitkim bogatim rekama kakvu ti sad zelis a ti po barama. Ja radim, ti lelemudas. Ja sam na raspolaganju porodici svaki dan a ti vijas DIVLJE ribe po potocima. Ja pecam iz gusta a ti radi hrane. Pa sad iako moja pastrmka proskace kroz obruc na komandu, nekako je vise postujem nego ti te divlje. I ti nasao da pravis revir i propitujes mene@!#$%
I na kraju drugarski savet, redovniji sex pomaze u oslobadjanju stresa